Julbord Extraordinarie med Amason och Filip Fastén

Bandet Amason arrangerar ett julbord med musiken, maten och festen i fokus tillsammans med stjärnkocken Filip Fastén, som 2017 blev den yngsta svenska krögaren att belönas med en stjärna i Guide Michelin. Julbord Extraordinaire äger rum på Filips restaurang Den Gyldene Freden i Gamla stan.

Under tre intima kvällar i december bjuder Amason och Filip Fastén in till julbord, Julbord Extraordinaire, på Den Gyldene Freden. Det blir ett julbord med musiken, maten och festen i fokus. Modernt och traditionellt men framförallt på riktigt!

Så, vad har bandet Amason och krögaren Filip Fastén gemensamt? Dom förstnämnda startade ett rockband när hela världen ville höra trap. Den sistnämnde, en ungtupp som tog över Sveriges kanske mest anrika krog Den Gyldene Freden. Båda med stor framgång. Hyllade och prisvinnande i sina respektive skrån förenas de i sitt förhållande till hantverket och det personliga uttrycket.

Det kommer att finnas två olika biljetter att välja mellan till de tre kvällarna: The True Gyldene Freden Experience och The Bellman Community Table Extravaganza. Det förstnämnda bjuder på julbord i Fredens källarvalv, i dess chambre séparée eller i lokalen Stormen. Därefter blir det musik och fest tillsammans med de andra gästerna. Det sistnämnda är lite annorlunda. Då intas julbordet runt ett gemensamt bord i den anrika Bellman-våningen på Freden. Därefter blir det samma fest som för övriga gäster.

Biljetterna till Julbord Extraordinarie släpps här, fredagen den 18 oktober klockan 09.