Julklappstips - Del II

'Årets julklapp' ropar kvällstidningarnas löp ut med samma frekvens som tipsen är många. Vi på Thatsup har också redan listat våra 5 hetaste julklappstips. Men låt dig inte luras, vi har samma beslutsångest som kvällstidningarna och kanske en och annan julstressad själ i snöyran. Här kommer därför 5 nya tips, varken mer eller mindre (och vi har på känn att det kan hinna komma fem till innan jul). Vad är lite julklappsångest när tomten ändå gör jobbet - eller hur var det nu?

Mindre huvudbry på...
Zouri Frisörer HuvudSpa MakeUp, Hallandsg. 50
Köp ett presentkort till någon stressad storstadsbo som du känner. Här på Zouri kan man nämligen göra mer än att klippa sig. Huvudspa är den nya trenden. För 280 kr får du 25 minuters massage med aromaterapioljor. Uppiggande eller nedvarvande - denna behandling ger en kort stunds avkoppling och går att kombinera med en hårbottenskur eller styling.
Prisexempel presentkort: 280 kr (gäller även som delbetalning för valfri behandling eller klippning)

Mer choklad för pengarna på...
Robert E's Chokladshopen, Åhléns City
Sök och du skall finna, och efter över ett decennium som en av landets ledande chokladmakare har Robert E äntligen hittat hem. Från Polhemsgatan via Odengatan till Åhléns City har man nu satt fokus på sin Chokladshop. Finare choklad får du leta efter på våra breddgrader. Den perfekta presenten till alla som gillar - ja, choklad helt enkelt.

Mer som i New York på...
HudvårdsAkademin, Tegnérg. 17
Öppettider är ett ständigt hinder för oss storstadsbejakande individer. Vi handlar, behandlar, fikar och konsumerar när det passar oss själva - inte tvärtom. Hudvårdsakademin har mycket gemensamt med en salong i en stor världsmetropol. Här är det öppet 7 dagar i veckan. Servicen skulle sopa banan med de flesta 5-stjärniga hotellen i stan. För att slutligen inte glömma bort behandlingarna. Eva Rowana Brown har fångat något unikt i sin nya salong (start hösten 2010) . Ett presentkort på HudvårdsAkademin är som att ge bort balsam för själen - i alla fall under 60 min som behandlingen varar.

Mindre trams på...
Katitzi, Odeng. 24
Varför måste man välja? Det måste man inte när det finns små, nischade butiker som Katitzi. Här finner du både vardagsmode och festklänningar, gammal design och ny - svenskt och internationellt. Finn något litet, eller bara något unikt eller kanske något sällsynt, speciellt till den som redan har allt.

Mer eller mindre vad man vill på...
Hårcenter Kungsgatan, Kungsg. 56
Redaktionen har snöat in sig på prylfria presenter, presenter som innebär en upplevelser. Tänk vad ett presentkort hos en frisör skulle kunna sätta färg på en väns vardag. Salongsbehandlingar för håret förutom just klipp och färg är den nya melodin. Inpackningar, glansgivande masker och styling blir alltmer efterfrågat av dagens medvetna kund.
Prisexempel på presentkort: 690 kr som täcker klipp + slingor/toning eller färg