Julmarknad på Par Courrier

Nu kan du vara kvar i Vasastan och ändå gå på julmarknad. Par Courriers söndagsmys med shopping är både varmare och närmare för vasastadsborna än Skansen.
-Vi kommer att bjuda på härlig julstämning varje söndag fram till jul, med pepparkakor, glögg och bra shopping, berättar Magdalena på Par Courrier.
Mellan 12 och 16 kan man i lugn och ro botanisera bland butikens många fynd. Spelar ingen större roll om du är på jakt efter en stor eller liten present, för här finns hela spannet. Vad blir då årets julklapp enligt Par Courrier?
-Våra takdekorationer i form av luftballonger är väldigt populära för barnrummet. Vi har även underbara keramiktomtar som alla redan frågar efter. Det är en svensk formgivare vid namn Nilla Duse som gör dessa stilrena tomtar. Just att de är helvita gör att de passar både i det moderna och klassiska hemmet, säger Magdalena.

Butikens hela sortiment finner du även på webbutiken (som kommer att uppdateras 1 december). Oavsett om du bor i Stockholm eller inte så hjälper Par Courrier gärna till med frakt.

För mer info och en titt på innehåll se här. | Julmarknad, varje advent 12-16:00