Den 9-11 november är det dags för Nordens största mat- och dryckesevent, Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan. Under tre dagar kan man äta, låta sig inspireras och träffa några av Sveriges mest framstående mat- och dryckesprofiler.
På plats finns bland andra Frida Ronge, köksmästare och kreativ ledare för Tak och Unn, som kommer att bjuda på asiatiska smaker på Allt om Mat:s scen. Det blir även vegansk mat med Mattias Kristiansson, grundare av tidningen VEGO och just nu aktuell med sin egen matbibel ”Det veganska köket. 1700 recept från växtriket”. Matbloggaren, tv-kocken och kokboksförfattaren Zeina Mourtada serverar mat från Mellanöstern, och kocken tillika kokboksförfattaren Tommy Myllymäki lagar fänkål- och musselsoppa ur nya boken ”Soppa, potage & buljong”.
Under dagarna kan man även lära sig laga enkel middagsmat med Tareq Taylor, träffa kända matbloggare och få inspiration från matprofiler som Paolo Roberto, Per Morberg, Jennie, Walldén, My Feldt och Erik Hammar, Sveriges mästerkocksvinnare 2018. Sammanlagt utlovas omkring 200 utställare.