Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Unn

Unn är den intima lilla restaurangen som döljer sig längst in på Tak vid Brunkebergstorg. Här erbjuds en lyxig nytolkning av en japansk teppanyaki, med en egen kock och endast åtta sittplatser.

Precis som på Restaurang Tak är det Frida Ronge som är kreativ ledare för Unn, och även här står mötet mellan Norden och Japan fokus. Här serveras en säsongsanpassad omakasemeny bestående av sex serveringar som tillagas på en teppanyakihäll framför gästerna. Den avskilda lilla restaurangdelen har som vision att tilltala alla sinnen och att servera en meny där utvalda nordiska råvaror möter japanska tekniker.

Unn bokas endast för ett sällskap, med upp till åtta gäster, åt gången. Det är bara att slå sig ner runt tappanyakihällen och ta del av en privat upplevelse med både mat och dryckespaket där sake, vin och öl ingår.

Se även Tak, Restaurang Tak, Izakaya, Tak Bar, IMA, Tak Terrassen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 nov 2018

Unn hittar man längst in i hörnet bakom en dörr inne på Tak. Där finns ett stort stekbord som omges av åtta sittplatser. Bakom stekbordet står Kevin Dorch och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på, men som var sommelier, eller åtminstone v... Visa hela »

20 feb 2019

Kul koncept som inte når hela vägen. Vi hade en väldigt trevlig kock som surrade på och lärde oss ett och annat, och jag tycker alltid det är kul att interagera med andra gäster. Matmässigt var det tyvärr ingen av rätterna som fick mig att trilla a... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.