Kantarellveckor - fest för svampälskare

Kantarellveckor - fest för svampälskare

Hösten är här! På Sheraton firas det med en kantarellmeny som serveras på hotellet mellan den 9 september och 18 oktober.

Menyn bjuder bland annat på förrätter såsom kantarellsoppa med rostade kastanjer och vaktelägg, och bland varmrätterna presenteras exempelvis ett långkok av hjort med gräddstuvade kantareller, parmesanmousse och ett urval av säsongens grönsaker. Vegetarianer kan dessutom festa loss på ricotta gnocci med en sås gjord på rökta kantareller, stekt salvia och jordärtskockscrème.

- Vi hoppas på att många av våra utländska gäster får upp ögonen för dessa goda primörer men även att många stockholmare tar tillfället i akt att besöka oss under våra kantarellveckor. Vi vet att det finns många kantarellälskare där ute!, säger chefskock Cornelis Van der Plas.

Se hela menyn här

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.