Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Sheraton Stockholm Hotel

Europas första Sheraton hotell står sig fortfarande ikonisk efter 40 år på en av stans mer anonyma men främsta strandkanter. Mitt emot Stadshuset erbjuder hotellet 465 nyligen renoverade och toppmoderna rum med alla tänkbara bekvämligheter som lyxhotell förväntas föra med sig. Hotellkedjor har en tendens att föra med sig en del koncept, och Sheraton är inget undantag. Men där många andra blir onödigt anonyma och profillösa, lyckas man här behålla klanderfri service med värme.

Rummen, som tillhör de största i Stockholm, har alla företagets världsberömda Sheraton Sweet Sleeper-sängar. Oavsett om du besöker någon av kedjans hotell i utlandet eller här i stan så ska du ha lyxen att avsluta dagen i 'samma säng'. Bra koncept för affärsresenären som ofta byter stad, och en bonus för privatresenären som här får högsta standard i alla rum.

På de åtta våningsplanen har man en rad olika rumskategorier och oavsett o du väljer Classic med enkelsängar, utsiktsrum med 2 st Queen Size-sängar eller Kingrummen mot innergården, har du samma utbud av bekvämligheter. Safe och trådlöst internet är en självklarhet här, liksom tillgång till klubbvåning om man är medlem i Sheratons lojalitetsprogram SPG.

I restaurangen Threesixty serveras en grillmeny där gästerna kan ta del av svenska smaker. Bland annat består menyn av kött, fisk, säsongens grönsaker och olika tillbehör. Konferensvåningen har kapacitet för över 600 gäster.

Gammal är också äldst när Sheraton får hålla i taktpinnen för sina återkommande stamgäster. Med en varmtonig inredning, rum som inger hemma-hos-känsla och en personal som talar en uppsjö språk, kan det helt enkelt inte gå fel. Och gör det ändå det, visar man här prov på högsta internationell standard med att bemöta sina gästers otaliga förfrågningar och krav.

Se filmen om Sheratons 40-årsjubileum här.

Service: 24 timmars Room Service, Concierge, kassaskåp i alla rum, handikapprum, klubbvåning, lojalitetsprogram, DJ i baren, trådlöst internet

Användarbilder på Sheraton Stockholm Hotel

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2014

Recensionen gäller enbart frukosten.

Jag älskar att äta. Ibland är enda anledningen till att jag tränar hårt att kunna äta ännu mer. Frukost är en av de bästa målen på dagen om man bortser från lunch och middag. Kanske ett... Visa hela »

27 mar 2020

Jag tycker om att vara här efter en stadspromenad, dricka te och chilla i louge.
Fungerar mycket bra att ha helgfrukost (280kr/pets)
Rekommenderas!! 💜

8 okt 2018

Toppklass ⭐️ Centralt, fin utsikt o fräscha rum.

10 nov 2017

Otroligt krångligt vid incheckningen, ofräscha slarvigt städade rum, mycket missnöjd med min vistelse, kommer ej bo här igen. Rekommenderas ej!