Sheraton Stockholm Hotel

4,0
4 betyg
Hotell

Europas första Sheraton-hotell står sig fortfarande på en av stans mer anonyma, men främsta strandkanter. Mitt emot Stadshuset erbjuder hotellet 465 toppmoderna rum med alla tänkbara bekvämligheter som lyxhotell förväntas ha.

Rummen, som tillhör de största i Stockholm, har alla företagets världsberömda Sheraton Sweet Sleeper-sängar. Oavsett om du besöker någon av kedjans hotell i utlandet eller här i stan så ska du ha lyxen att avsluta dagen i 'samma säng'. Bra koncept för affärsresenären som ofta byter stad, och en bonus för privatresenären som här får högsta standard i alla rum.

På de åtta våningsplanen har man en rad olika rumskategorier, och oavsett om du väljer Classic med enkelsängar, utsiktsrum med Queen Size-sängar eller Kingrummen mot innergården, har du samma utbud av bekvämligheter.

I restaurangen serveras dagens lunch samt en middagsmeny där gästerna kan ta del av nytänkande rätter på råvaror i säsong. Många av rätterna serveras i mindre format, så att man kan komponera en egen meny eller beställa flera att dela på. Intill restaurangen ligger Sheratons bar, där man kan ta en drink eller ett glas vin före maten, eller afterworka med lite tilltugg.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Sheraton Hotel Användarbilder

Recensioner av Sheraton Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep. 2014

Recensionen gäller enbart frukosten.

Jag älskar att äta. Ibland är enda anledningen till att jag tränar hårt att kunna äta ännu mer. Frukost är en av de bästa målen på dagen om man bortser från lunch och middag. Kanske ett... Visa hela »

27 mars 2020

Jag tycker om att vara här efter en stadspromenad, dricka te och chilla i louge.
Fungerar mycket bra att ha helgfrukost (280kr/pets)
Rekommenderas!! 💜

8 okt. 2018

Toppklass ⭐️ Centralt, fin utsikt o fräscha rum.

10 nov. 2017

Otroligt krångligt vid incheckningen, ofräscha slarvigt städade rum, mycket missnöjd med min vistelse, kommer ej bo här igen. Rekommenderas ej!