Konserter i Lilla Baren våren 2012

En del av Lilla Barens liv och formande är just musiken och det stora engagemanget för musik från personerna bakom baren. Detta har gjort att det naturligt blir en mötesplats för musiker, men också en plats där musiker gärna visar upp sina alster.

Hösten 2010 började planeringen för Lilla Barens nya livesatsning.
- Vi väljer antingen artister i början av karriären eller stora etablerade artister. Ett kriterium är att det känns som viktig och bra musik för Lilla Baren. Genom åren har vi i snitt haft mer än en konsert i månaden, säger Calle Carboni på Riche.


- Vi är stolta over nästan alla. Här är ett axplock; The Soundtrack Of Our Lives, Pete Molinari, Kleerup, the Magic Numbers, Lykke Li, Matti Alkberg, the Concretes. Vår "hus-arkitekt" Jonas Bohlin har nu även specialkonstruerat en scen för Lilla Baren.

- Många av våra konserter bygger på att lusten kommer från artisten tillsammans med oss. Ett nyår så spelade Kleerup och Lisa Milberg och då valde Magnus Carlson att spontant komma och gästa. Eller som upptakten till The Soundtrack Of Our Lives konserten i Lilla Baren, när Ebbot under en het sommarkväll ställde sig på ett bord och gjorde ett framträdande som fick alla att tappa andan.

Under våren presenterar Riche ett antal konserttillfällen, med start idag den 1 mars.

Kommande artister

Simian Ghost release 1/3 19-22

Maria & Nerverna 1/3 (på scen) 22 - 22.45

Alf 5/4

Culkin 26/4

Info

Plats: Lilla Baren, Riche

Inträde/biljett: Fri entré

Tid: Artister på scen ca 21.30

Lilla Barens konserter tar tre månaders paus under juni, juli, augusti.