Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Riche

4,3 • 10 recensioner
Riche

Stockholms sociala elit har länge haft ett andra vardagsrum på Birger Jarlsgatan 4. Riche drar idag en krogvan publik som har svårt att dölja sin lojalitet till krogen. Få ställen har en lika självklar plats i stockholmarnas hjärtan och få restauranger har ett lika brett utbud. Här kan du avnjuta alla dagens mål, från tidig morgonkvist till efter midnatt.

Tips: På sommaren sätter man upp en uteservering, signerad Jonas Bohlin, med 20 åtråvärda platser.

Svenska Brasseriers restauranger: Riche, Sturehof, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Riche kan mycket väl vara Stockholm trevligaste restaurang att gå till. Stämningen är alltid på topp och lokalen är mycket trivsam för både mindre och större sällskap. Tyvärr är inte maten lika bra som atmosfären och motsvarar inte... Visa hela »

Riche är alltid ett säkert kort, oavsett tillfälle och måltid (serverar allt från frukost till sen middag). Menyn är ganska enkel utan krusiduller och passar de flesta, förutom de som är ute efter något billigt. För priserna är höga. Men... Visa hela »

Jag gillar Riche, det har blivit lite av en klassiker för mig. Både när det kommer till luncher och middagar. När man går hit vet man alltid vad man får, vilket är en trevlig upplevelse med god klassisk mat utan konstigheter, trevlig personal och härlig mil... Visa hela »

Hit återkommer jag alltid, när jag befinner mig i Stockholm. Och jag blir aldrig besviken. Varje gång är mottagandet över förväntan, och jag känner mig välkommen på riktigt.

Den klassiska menyn går inte heller av för hackor, oc... Visa hela »

Förvånansvärt god brunch; har alltid varit lite tveksam - hela öfvre bistro-häng är inte riktigt min grej, men gott var det verkligen och trevlig personal. Dock 190 kr för eggs royale känns ju lite saftigt - men det är väl standard på så... Visa hela »

Håller med nedan, stämningen är verkligen på topp. Maten är också väldigt bra men inte riktigt lika fantastisk. Stabil meny, jämnhög nivå på alla deras klassiska rätter

Var på besök på Riche

igår suveränt.

Riche levererar som vanligt! Alltid lika bra service och god mat som alltid. Brukar alltid ta toast skagen till förrätt och den är inte dålig! Blev lika nöjd den här gången som vanligt.