Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Riche

4,2 • 25 recensioner
Riche

Riche drar idag en publik som har svårt att dölja sin lojalitet till krogen. Få ställen har en lika självklar plats i stockholmarnas hjärtan och få restauranger har ett lika brett utbud. Här kan du avnjuta alla dagens mål, från tidig morgon till efter midnatt. På sommaren sätter man upp en uteservering, signerad Jonas Bohlin, med 20 platser.

Svenska Brasseriers restauranger: Riche, Sturehof, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 apr 2019

Riche är definitionen av ett säkert kort. Tycker man om god husman eller en trevlig råbiff har man hittat rätt. Ett perfekt ställe för en drink efter jobbet, eller en spontan middag med vänner. Om det är något ställe som lockar kompisgäng ä... Visa hela »

1 nov 2018 · Uppdaterad

Vilken stämning här! Är absolut ett av mina favorit ställen att gå till för en drink! Här kan man stanna till för ett glas innan kvällen forsätter eller så stannar man här från början till slut utan problem! Ta kvällen som... Visa hela »

5 sep 2019

Ni vet när man kliver in på ett uteställe och man känner "en person till här och vi kantrar", så är Riche, med Stockholms samlade Alex- å Siggemaffia på plats. Schysst ala carte-brunch och trevlig middagsmat.

11 dec 2017 · Uppdaterad

Jag vet vad jag får och jag är alltid nöjd. Förutom god mat och dryck går jag främst hit för den trevliga servicen och atmosfären. Något höga priser på vissa saker, och skulle kunna ha fler vegetariska alternativ, men sviker aldrig i kvalité... Visa hela »

Listad i: Favoriter
31 okt 2018

Stockholmarna har sagt sitt- Riche har alltid varit, är och kommer att förbli ett populärt och välbesökt ställe. Vad man än tycker eller tror om detta Östermalmsbarn så går det inte att bortse från dess kvalitet. Läcker inredning, sö... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
19 mar 2019 · Uppdaterad

Ett av mina stammiställen i Stockholm. Superbra service, god mat och toppenstämning. Perfekt för AW och middagar för firande, här kan man sitta länge. Man kan även med fördel hänga i baren ett tag också. Bra ställe att insupa Stockholms nattliv... Visa hela »

26 apr 2019

Riche är Stureplans Ikea, man vet exakt vad man får, maten alltid grym, servicepersonalen en klass för sig, har lite svårt på senare år att hänga där i baren, de släpper in mycket ortenfylla och speciellt fredagar, gå inte dit, stället drun... Visa hela »

19 jun 2018

Riche håller generellt hög nivå. Från lunch till barhäng.

Listad i: Bra barer, Sommar
16 jan 2020

Man fick serverat fem styckena köttbullar på sin tallrik med deras gräddsås. Till det serverades det klassiska tillbehör på sidan av, potatismos, gurka samt lingon.
Potatismoset var väldigt krämigt och gott, bra mängd smör i det och sälta... Visa hela »

15 nov 2019

Älskar Riche! Hela atmosfären är underbar och minst sagt deras fantastiska blandning av husman men även lyx. Blir aldrig besviken och drinkarna är supergoda!

10 aug 2015

Riche kan mycket väl vara Stockholm trevligaste restaurang att gå till. Stämningen är alltid på topp och lokalen är mycket trivsam för både mindre och större sällskap. Tyvärr är inte maten lika bra som atmosfären och motsvarar inte... Visa hela »

25 dec 2014 · Uppdaterad

Riche är alltid ett säkert kort, oavsett tillfälle och måltid (serverar allt från frukost till sen middag). Menyn är ganska enkel utan krusiduller och passar de flesta, förutom de som är ute efter något billigt. För priserna är höga. Men... Visa hela »

19 dec 2018

Käkat middag på Riche flera gånger blir alltid lika nöjd finns gott om ställen plats

8 apr 2015

Jag gillar Riche, det har blivit lite av en klassiker för mig. Både när det kommer till luncher och middagar. När man går hit vet man alltid vad man får, vilket är en trevlig upplevelse med god klassisk mat utan konstigheter, trevlig personal och härlig mil... Visa hela »

13 dec 2017

Finns en anledning till att Riche har så gott som fullt hela tiden. Grymt bra service och jämnkvalite på maten.👏👏

Listad i: Brunch
5 aug 2019

Stockholms innekrog trendigt men väldigt bra

3 jun 2018

Hur recenserar man platsen man haft två omgångar praktik på? (En i högstadiet och sedan igen i gymnasiet) Hur delat man ut ett rättvist betyg när man gjort rydbergspotatis på 125kg potatis 4 ggr i veckan?
Eller när man packat på tok för hå... Visa hela »

4 jun 2015

Hit återkommer jag alltid, när jag befinner mig i Stockholm. Och jag blir aldrig besviken. Varje gång är mottagandet över förväntan, och jag känner mig välkommen på riktigt.

Den klassiska menyn går inte heller av för hackor, oc... Visa hela »

24 jan 2016

Håller med nedan, stämningen är verkligen på topp. Maten är också väldigt bra men inte riktigt lika fantastisk. Stabil meny, jämnhög nivå på alla deras klassiska rätter

22 feb 2016

Förvånansvärt god brunch; har alltid varit lite tveksam - hela öfvre bistro-häng är inte riktigt min grej, men gott var det verkligen och trevlig personal. Dock 190 kr för eggs royale känns ju lite saftigt - men det är väl standard på så... Visa hela »

Sida 1 av 2