Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Riche

3,9
40 betyg
Redigera Riche

Riche drar idag en publik som har svårt att dölja sin lojalitet till krogen. Få ställen har en lika självklar plats i stockholmarnas hjärtan. Restaurangen är känd för sin svenska husmanskost i Tore Wretman-anda, och Lilla Baren är platsen för dig som vill dricka drinkar och lyssna på musik. På sommaren sätter man upp en uteservering, signerad Jonas Bohlin, med 20 platser.

Se även Riche Fenix, Sturehof, Teaterbaren, Aira, Taverna Brillo, Luzette

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 apr 2019

Riche är definitionen av ett säkert kort. Tycker man om god husman eller en trevlig råbiff har man hittat rätt. Ett perfekt ställe för en drink efter jobbet, eller en spontan middag med vänner. Om det är något ställe som lockar kompisgäng ä... Visa hela »

1 nov 2018 · Uppdaterad

Vilken stämning här! Är absolut ett av mina favorit ställen att gå till för en drink! Här kan man stanna till för ett glas innan kvällen forsätter eller så stannar man här från början till slut utan problem! Ta kvällen som... Visa hela »

10 aug 2015

Riche kan mycket väl vara Stockholm trevligaste restaurang att gå till. Stämningen är alltid på topp och lokalen är mycket trivsam för både mindre och större sällskap. Tyvärr är inte maten lika bra som atmosfären och motsvarar inte... Visa hela »

11 dec 2017 · Uppdaterad

Jag vet vad jag får och jag är alltid nöjd. Förutom god mat och dryck går jag främst hit för den trevliga servicen och atmosfären. Något höga priser på vissa saker, och skulle kunna ha fler vegetariska alternativ, men sviker aldrig i kvalité... Visa hela »

25 dec 2014 · Uppdaterad

Riche är alltid ett säkert kort, oavsett tillfälle och måltid (serverar allt från frukost till sen middag). Menyn är ganska enkel utan krusiduller och passar de flesta, förutom de som är ute efter något billigt. För priserna är höga. Men... Visa hela »

Listad i: Helglunch
24 jan 2020

Åt en helt fantastisk vegetarisk rätt med gnocchi, svartkål och svampbuljong och vännerna som beställde köttbullarna, gravad lax och Skagen toasten var lika nöjda. Servicen var bra och ljudbilden perfekt för en lång middag med flera personer!

7 feb 2020

Riche kommer alltid att var just Riche, hit kan du gå för fin middag, en bättre lunch eller bara dricka ett glas bubbel i baren. De har även frukost på veckodagarna och brunch på helgerna. Personalen är trevlig serviceinriktad och snabb, tills de kommer att du s... Visa hela »

8 apr 2015

Jag gillar Riche, det har blivit lite av en klassiker för mig. Både när det kommer till luncher och middagar. När man går hit vet man alltid vad man får, vilket är en trevlig upplevelse med god klassisk mat utan konstigheter, trevlig personal och härlig mil... Visa hela »

5 sep 2019

Ni vet när man kliver in på ett uteställe och man känner "en person till här och vi kantrar", så är Riche, med Stockholms samlade Alex- å Siggemaffia på plats. Schysst ala carte-brunch och trevlig middagsmat.

24 apr 2022

Toppen resturang som alltid en levande legend en odödlig plats på Östermalm

31 okt 2018

Stockholmarna har sagt sitt- Riche har alltid varit, är och kommer att förbli ett populärt och välbesökt ställe. Vad man än tycker eller tror om detta Östermalmsbarn så går det inte att bortse från dess kvalitet. Läcker inredning, sö... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
19 jun 2018

Riche håller generellt hög nivå. Från lunch till barhäng.

5 sep 2021

Mycket trevlig restaurang. Beställde köttbullar och dom var otroligt goda. Tillbehören var också jättebra. Servicen var bra till en början men det tog väldigt lång tid att få betala. Annars är jag mycket nöjd med mitt besök. Väldigt... Visa hela »

14 maj 2020

Ett väldigt säkert kort, och har besökt mest för lunch och brunch men är i min mening ett väldigt härligt ställe på kvällstid också. De levererar absolut det man förväntar sig, med en lite högre prislapp. Helt enkelt bra mat, gr... Visa hela »

2 mar 2020

Frukost på Riche då och då är ett måste. Dyrt men gott! Min favorit är avocadomackan med pocherat ägg och smoothie boulen, båda är fräscha och känns nyttiga. Boka bord om du kommer runt 8-tiden och vill vara säker på att få... Visa hela »

4 jun 2015

Hit återkommer jag alltid, när jag befinner mig i Stockholm. Och jag blir aldrig besviken. Varje gång är mottagandet över förväntan, och jag känner mig välkommen på riktigt.

Den klassiska menyn går inte heller av för hackor, oc... Visa hela »

24 jan 2016

Håller med nedan, stämningen är verkligen på topp. Maten är också väldigt bra men inte riktigt lika fantastisk. Stabil meny, jämnhög nivå på alla deras klassiska rätter

26 apr 2019

Riche är Stureplans Ikea, man vet exakt vad man får, maten alltid grym, servicepersonalen en klass för sig, har lite svårt på senare år att hänga där i baren, de släpper in mycket ortenfylla och speciellt fredagar, gå inte dit, stället drun... Visa hela »

19 mar 2019 · Uppdaterad

Ett av mina stammiställen i Stockholm. Superbra service, god mat och toppenstämning. Perfekt för AW och middagar för firande, här kan man sitta länge. Man kan även med fördel hänga i baren ett tag också. Bra ställe att insupa Stockholms nattliv... Visa hela »

29 apr 2020

Klassisk bistro med härlig atmosfär och känsla, perfekt för helglunch! Sitt helst i sofforna på ovanvåningen för bästa utsikt. Har endast ätit deras billigare utbud som jag inte tycker håller särskilt hög nivå.

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.