Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Riche

4,3 • 17 recensioner
Riche

Stockholms sociala elit har länge haft ett andra vardagsrum på Birger Jarlsgatan 4. Riche drar idag en krogvan publik som har svårt att dölja sin lojalitet till krogen. Få ställen har en lika självklar plats i stockholmarnas hjärtan och få restauranger har ett lika brett utbud. Här kan du avnjuta alla dagens mål, från tidig morgonkvist till efter midnatt.

Tips: På sommaren sätter man upp en uteservering, signerad Jonas Bohlin, med 20 åtråvärda platser.

Svenska Brasseriers restauranger: Riche, Sturehof, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 dec 2017 · Uppdaterad

Jag vet vad jag får och jag är alltid nöjd. Förutom god mat och dryck går jag främst hit för den trevliga servicen och atmosfären. Något höga priser på vissa saker, och skulle kunna ha fler vegetariska alternativ, men sviker aldrig i kvalité... Visa hela »

Listad i: Favoriter
31 okt 2018

Stockholmarna har sagt sitt- Riche har alltid varit, är och kommer att förbli ett populärt och välbesökt ställe. Vad man än tycker eller tror om detta Östermalmsbarn så går det inte att bortse från dess kvalitet. Läcker inredning, sö... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helgluch
19 jun 2018

Riche håller generellt hög nivå. Från lunch till barhäng.

Listad i: Bra barer, Sommar
1 nov 2018

Vilken stämning här! Är absolut ett av mina favorit ställen att gå till för en drink! Här kan man stanna till för ett glas innan kvällen forsätter eller så stannar man här från början till slut utan problem! Ta kvällen som... Visa hela »

13 dec 2017

Finns en anledning till att Riche har så gott som fullt hela tiden. Grymt bra service och jämnkvalite på maten.👏👏

Listad i: Brunch
10 aug 2015

Riche kan mycket väl vara Stockholm trevligaste restaurang att gå till. Stämningen är alltid på topp och lokalen är mycket trivsam för både mindre och större sällskap. Tyvärr är inte maten lika bra som atmosfären och motsvarar inte... Visa hela »

25 dec 2014

Riche är alltid ett säkert kort, oavsett tillfälle och måltid (serverar allt från frukost till sen middag). Menyn är ganska enkel utan krusiduller och passar de flesta, förutom de som är ute efter något billigt. För priserna är höga. Men... Visa hela »

3 jun 2018

Hur recenserar man platsen man haft två omgångar praktik på? (En i högstadiet och sedan igen i gymnasiet) Hur delat man ut ett rättvist betyg när man gjort rydbergspotatis på 125kg potatis 4 ggr i veckan?

Eller när man packat på tok fö... Visa hela »

8 apr 2015

Jag gillar Riche, det har blivit lite av en klassiker för mig. Både när det kommer till luncher och middagar. När man går hit vet man alltid vad man får, vilket är en trevlig upplevelse med god klassisk mat utan konstigheter, trevlig personal och härlig mil... Visa hela »

9 jun 2018

Ett tryggt och säkert kort runt Stureplan. Levererar varje gång utan att för den delen imponera. Slår ett extra slag för deras frukost och att ta ett möte där i samband med det.

4 jun 2015

Hit återkommer jag alltid, när jag befinner mig i Stockholm. Och jag blir aldrig besviken. Varje gång är mottagandet över förväntan, och jag känner mig välkommen på riktigt.

Den klassiska menyn går inte heller av för hackor, oc... Visa hela »

24 jan 2016

Håller med nedan, stämningen är verkligen på topp. Maten är också väldigt bra men inte riktigt lika fantastisk. Stabil meny, jämnhög nivå på alla deras klassiska rätter

22 feb 2016

Förvånansvärt god brunch; har alltid varit lite tveksam - hela öfvre bistro-häng är inte riktigt min grej, men gott var det verkligen och trevlig personal. Dock 190 kr för eggs royale känns ju lite saftigt - men det är väl standard på så... Visa hela »

10 jul 2018

Top klass!! Alltid toppen när man kommer till Riche

23 apr 2014

Riche är alltid Riche. Lyxigt och fantastiskt om det vill sig väl och halvbra och snorkigt ibland, mest för att få tillbaka en till jorden. Här kan alla känna sig som en stjärna.

Frukost på Riche är att belöna sig själv lite extra. Ja... Visa hela »

25 maj 2017

Var på besök på Riche

igår suveränt.

29 jan 2017

Riche levererar som vanligt! Alltid lika bra service och god mat som alltid. Brukar alltid ta toast skagen till förrätt och den är inte dålig! Blev lika nöjd den här gången som vanligt.