Konsten tar plats på Vassa Eggen

Under våren kombineras AW-häng med konstuttryck när Vassa Eggen bjuder in till POP T/ART - ett nytt koncept där man kan kolla in spännande verk av både nya och etablerade konstnärer och kreatörer.

Varannan torsdag väntar en ny vernissage med nya verk som hänger uppe i två veckor, och som alla är till salu. Tanken med POP T/ART är att erbjuda en inspirerande mix av kreativa uttryck och utställare. Några som kommer att gästa konceptet är Klara Kassman, Yoye och Andrea Norden.

- Vassa Eggen är och har alltid varit en smältdegel av kreativa människor, en mix av folk som uttrycker sig på en lång rad olika sätt. Därför känns det naturligt för oss att använda platsen som en plattform för konstnärer, fotografer och andra skapande talanger, säger Vassa Eggens nöjeschef Eija Skarsgård som arrangerar POP T/ART tillsammans med kollegan Zeke Tastas.

Under premiären, på internationella kvinnodagen den 8 mars, medverkar konstnärerna och kreatörerna Elsa Ekman, Ida Sundquvist, Filippa Smeds, Sophia Somajo och Judit Fritz som fyller baren med sina verk. För musiken står Designern Bea Szenfeld och musikern Julia Frej.

När: Varannan torsdag kl 17-21 med start den 8 mars

För mer information om varje utställning, se Vassa Eggens Facebook.