Anrika KB firar in september med korvdagar. Anrika KB firar in september med korvdagar.

Korvdagar på Konstnärsbaren

Lisa Melin Johansson, Skribent SE, Thatsup Lisa Melin Johansson, Skribent SE, Thatsup
Lisa Melin Johansson

Stockholms korv-konnässörer kan under septembers första halva bege sig till Konstnärsbaren. På den anrika kulturkrogen vankas det korvdagar där KB:s hemgjorda korvar serveras med säsongens råvaror.

Korvdagarna är en hyllning till hantverket och säsongens utbud av råvaror. Mellan den 1 och 13 september erbjuds en meny med korv i tre versioner: torskkorv fylld med kräftor och toppad med brynt sandelfjordsås, smördegsbakelse, forellrom och kantareller, hjortkorv med bakad kejsarhattsvamp, enbärssky och potatispuré, samt en klassisk currywurst med krämig tysk gurksallad, surkål och pommes.

Korvarna serveras utöver den vanliga à la carten och kostar 310–355 kronor.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.