Kryddor och loppis hos F12

Kryddor och loppis hos F12

Februari månad är kommen och på F12 har man valt kryddor som månadens menytema. Det innebär att du som gäst bland annat har chansen att smaka på kronhjortskalv med syrade pärllökar eller kanel och vildpeppar. Med det nyatemat har också en ny kock tillkommit i köket: återvändande Daniel Höglander.

På söndag är det Alla hjärtans dag. F12-gruppen har bestämt att öppna alla sin restauranger redan 17:00, förutom Grill, som öppnar 16:00.

Sedan starten för 14 år sedan har Grupp F12 hunnit samla på sig en hel prylar som nu har fyllt alla förråden. På lördag anordnas därför en loppmarknad mellan 10 och 16 i garaget under Grill.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.