Grill

3,3
22 betyg
 • grill.se
 • Drottninggatan 89
  • City, Vasastan
  • 11:00 - 13:30
   17:00 - 01:00
   Idag
  • 11:00 - 13:30
   17:00 - 01:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Grill

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Grill

3,3
22 betyg
 • grill.se
 • Drottninggatan 89
  • City, Vasastan
  • 11:00 - 13:30
   17:00 - 01:00
   Idag
  • 11:00 - 13:30
   17:00 - 01:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Grill

Åtta avdelningar med varsitt tema och grillrätter från fem olika världsdelar, tillagade med fem olika grillmetoder. Grill är förmodligen områdets mest lekfulla restaurang. Här hittar du en mötesplats med allt från lunchbuffé till fika, trerätters, cocktails och livespelningar i häftig miljö.

Här ryms en rad olika stilar under ett och samma tak - matsalen är nämligen indelad i fantasifulla teman som sträcker sig från den klassiska Orientexpressen till jaktstugan och den franska lyxbordellen. Addera tropisk tiki-bar med nytolkningar av klassiska tiki-drinkar och nöjesinslag av surfrock, jazz och latinorytmer. Tanken med helheten är att kombinera avslappnad stämning med vällagad mat och olika möten som lika gärna kan kretsa kring en hel middag som runt en drink eller lite fika. Onsdagar, lördagar och söndagar pågår även livespelningar som kombineras med svalkande cocktails och socialt häng.

På matsidan är just grillen den gemensamma nämnaren i restaurangen. Grill serverar nämligen rätter från fem olika världsdelar som grillas på fem olika sätt: vedugn, rotisseri, rök, träkol samt bordsgrill på asiatiskt vis. Menyn inkluderar allt från peruansk ceviche till grillade biffar, kyckling och skaldjur, men även bröd, grönsaker och frukt hamnar på glöden. Lunchen bjuder på buffé med tre rätter plus tillbehörsbuffé. Här ryms influenser från det lantliga köket, moderna smaker och rustika klassiker. Avsluta annars veckan med den maffiga grillbuffén som serveras på söndagarna.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jan 2015

Då Grill ligger nära kontoret kommer jag ofta hit för lunch. En riktigt bra buffé för ca 120 kr med fokus på kött och goda såser. Har även ätit middag här, men det var längesen, borde testa det igen. Så klart ett plus för de... Visa hela »

6 jun 2016

Häftig miljö. Vi var där på Alla Hjärtans dag och blev placerade i Biblioteket. Stämningen var härlig och personalen trevlig. Vi delade på en grillbricka. Även om maten var god var det inte att rekommendera. Fatet med alla såser och tillbehör... Visa hela »

19 jan 2019

God mat och god dryck! Värmande känsla, mysig inredning och trevlig personal. Jag kommer ihåg känslan jag hade här men tyvärr så kommer jag inte ihåg så specifikt, Inte så ja kan beskriva det med ord. Jag var i en slags bubbla av lycka under ti... Visa hela »

10 apr 2019

Stor restaurang i cirkusmiljö. Luncherna kunde varit bättre. Förhoppningsvis bättre kvällstid.

29 apr 2016 · Uppdaterad

Grill har skött sig bra länge. Helt ok mat, gillar bufféluncherna, inte minst på fredagarna. Inredningen gör att stället funkar för många situationer vilket är positivt.

27 aug 2019

Alltså det här är en klassisk två plus, som Erik Niva sagt "2 plus. 2 av 5 är godkänt, inte bra inte heller underkänt. Två gråmelerade, vardagsnötta kött- och potatis -plus."

Vi var här på en romantisk afton fö... Visa hela »

19 mar 2019

Supertrevligt ställe med bra mat och trevlig personal.

Vi åt här under en möhippa och vi var 10 personer så vi fick sitta i deras lite avskiljda rum med fönster ut mot gatan. Det var toppen att ha ett litet eget rum då vi hade ballonger med oss och vi... Visa hela »

11 jun 2014

Tiki-baren KOKO-MO gör trygga Grill roligare och med en Zombiedrink i magen vet man aldrig hur kvällen kommer sluta.

Vi börjar med Grill, aldrig dåligt utan som en trygghet när du vill veta vad du får.
Om det alltid är tryggt är det också... Visa hela »

19 apr 2015 · Uppdaterad

EDIT: Sedan mitt senaste besök för 5 år sedan så har det skett ett ägarbyte och en stor renovering. Jag provade brunchen förra söndagen signerad matfashinistan Catarina Köning.
Måste säga att inrdningen är inte alls lika mysig och trevlig... Visa hela »

28 maj 2015

Ett fantastiskt ställe för ett par år sedan men nu tycker jag det känns väldigt turistigt. God mat dock.

31 maj 2015

Grill har en cool miljö med olika sektioner där du kan välja att sitta i ett bibliotek, en cirkus, ett tåg m.m. Jag äter ofta lunch här och den är bra. Middagen är bra men inte det bästa jag har testat. Jag skulle rekommendera Grill för dig som inte... Visa hela »

12 nov 2015

Älskar inredningen - så mycket roligt och spännande att titta på och uppleva. Maten levde även upp till de förväntningarna man har på ett sådant ställe, dock något för dyrt enligt min mening.

4 nov 2018

Troligen stans bästa lunchbuffé!

28 mar 2019

Bästa lunchbuffén jag har testat i Stockholm! Bra utbud av både kött, fisk, sallad etc. Värt priset och ligger i centrala stan. Pris runt 100 kr = prisvärt!

12 nov 2018

Helt okej, köttet var okej men inte mer än så, tyvärr.

11 feb 2016

Det här stället är inte alls som på Melkers tid. Tråkigt, för det är en riktigt cool lokal. Ätit lunchbuffen här ett par gånger på senaste vilket är prisvärt för utbudet man får, men jag tycker inte att middagen hå... Visa hela »

19 feb 2018

Va bättre förut men är helt ok idag.

1 jul 2017

Helt ok. Trodde det skulle vara bättre..

24 sep 2017

Gå inte dit på fredagar. För att få serverat maten rimligt snabbt hoppade vi över förrätten. Trots detta lyckades personalen glömma våra beställning och vi fick vänta i 75 min. på att få maten, som inte var speciell på nå... Visa hela »

1 jun 2017

Bra mat, även om varmrätten (grillad hjort) serverades kall. Personalen vet inte vad dom serverar, på charkbrickan omnämndes Salami picante so Bresola, vid frågan om det verkligen stämde - var svaret ja. Även det första stället i världen som hä... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.