Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grill

3,3 • 12 recensioner
Grill

Åtta avdelningar med varsitt tema och grillrätter från fem olika världsdelar, tillagade med fem olika grillmetoder. Grill är förmodligen områdets mest lekfulla restaurang. Här hittar du en mötesplats med allt från lunchbuffé till fika, trerätters, cocktails och livespelningar i häftig miljö.

Här ryms en rad olika stilar under ett och samma tak - matsalen är nämligen indelad i fantasifulla teman som sträcker sig från den klassiska Orientexpressen till jaktstugan och den franska lyxbordellen. Addera tropisk tiki-bar med nytolkningar av klassiska tiki-drinkar och nöjesinslag av surfrock, jazz och latinorytmer. Tanken med helheten är att kombinera avslappnad stämning med vällagad mat och olika möten som lika gärna kan kretsa kring en hel middag som runt en drink eller lite fika. Onsdagar, lördagar och söndagar pågår även livespelningar som kombineras med svalkande cocktails och socialt häng.

På matsidan är just grillen den gemensamma nämnaren i restaurangen. Grill serverar nämligen rätter från fem olika världsdelar som grillas på fem olika sätt: vedugn, rotisseri, rök, träkol samt bordsgrill på asiatiskt vis. Menyn inkluderar allt från peruansk ceviche till grillade biffar, kyckling och skaldjur, men även bröd, grönsaker och frukt hamnar på glöden. Lunchen bjuder på buffé med tre rätter plus tillbehörsbuffé. Här ryms influenser från det lantliga köket, moderna smaker och rustika klassiker. Avsluta annars veckan med den maffiga grillbuffén som serveras på söndagarna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
My J.

Häftig miljö. Vi var där på Alla Hjärtans dag och blev placerade i Biblioteket. Stämningen var härlig och personalen trevlig. Vi delade på en grillbricka. Även om maten var god var det inte att rekommendera. Fatet med alla såser och tillbehör... Visa hela »

Adam L.

Då Grill ligger nära kontoret kommer jag ofta hit för lunch. En riktigt bra buffé för ca 120 kr med fokus på kött och goda såser. Har även ätit middag här, men det var längesen, borde testa det igen. Så klart ett plus för de... Visa hela »

Camilla A.

Grill har en cool miljö med olika sektioner där du kan välja att sitta i ett bibliotek, en cirkus, ett tåg m.m. Jag äter ofta lunch här och den är bra. Middagen är bra men inte det bästa jag har testat. Jag skulle rekommendera Grill för dig som inte... Visa hela »

Erica P.

Kul miljö där det finns avdelningar med olika teman. De har god mat, men även fast deras fokus är på grill, så är det inte högst i toppen på kött jämfört med andra alternativ i Sthlm.

Robert J.

Helt ok. Trodde det skulle vara bättre..

Arne H.

Bra mat, även om varmrätten (grillad hjort) serverades kall. Personalen vet inte vad dom serverar, på charkbrickan omnämndes Salami picante so Bresola, vid frågan om det verkligen stämde - var svaret ja. Även det första stället i världen som hä... Visa hela »

Dennis F.

besviken!

Extremt dålig service!!

Maten inte värt pengarna! Drottniggatan89 unvik om ni inte vill slösa tid och penngar

Malin S.

Miljön på grill är fantastiskt inbjudande, sjukt mysig och perfekt för en date! Jag har bara varit här för drinkar med vänner, vilket är bara det trevligt. Drinkarna är välkomponerade och personalen kunnig. Ser fram emot att prova deras middag!

Christina N.

Älskar inredningen - så mycket roligt och spännande att titta på och uppleva. Maten levde även upp till de förväntningarna man har på ett sådant ställe, dock något för dyrt enligt min mening.

Jacob H.

Ett fantastiskt ställe för ett par år sedan men nu tycker jag det känns väldigt turistigt. God mat dock.

Magnus Å.

Grill har skött sig bra länge. Helt ok mat, gillar bufféluncherna, inte minst på fredagarna. Inredningen gör att stället funkar för många situationer vilket är positivt.

Charlotte R.

Det här stället är inte alls som på Melkers tid. Tråkigt, för det är en riktigt cool lokal. Ätit lunchbuffen här ett par gånger på senaste vilket är prisvärt för utbudet man får, men jag tycker inte att middagen hå... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 6 · SvD Mat & Vin · 2009-04-02

“Grill är ett roligt utropstecken i Stockholms restaurangvärld. Det är annorlunda och mestadels mycket gott.”