Grill

3,3
22 betyg
$$$$
Köttrestaurang
Grill
3,3
22 betyg

Åtta avdelningar med varsitt tema och grillrätter från fem olika världsdelar, tillagade med fem olika grillmetoder. Grill är förmodligen områdets mest lekfulla restaurang. 

Här ryms en rad olika stilar under ett och samma tak – matsalen är nämligen indelad i fantasifulla teman som sträcker sig från den klassiska Orientexpressen till jaktstugan och den franska lyxbordellen. Addera tropisk tiki-bar med nytolkningar av klassiska tiki-drinkar och nöjesinslag av surfrock, jazz och latinorytmer. Tanken med helheten är att kombinera avslappnad stämning med vällagad mat och olika möten som lika gärna kan kretsa kring en hel middag som runt en drink eller lite fika. Onsdagar, lördagar och söndagar pågår även livespelningar som kombineras med svalkande cocktails och socialt häng.

På matsidan är just grillen den gemensamma nämnaren i restaurangen. Grill serverar nämligen rätter från fem olika världsdelar som grillas på fem olika sätt: vedugn, rotisseri, rök, träkol samt bordsgrill på asiatiskt vis. Menyn inkluderar allt från peruansk ceviche till grillade biffar, kyckling och skaldjur, men även bröd, grönsaker och frukt hamnar på glöden.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
22
Google-logo
Google
4,1
1 985

Recensioner av Grill

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

God mat och god dryck! Värmande känsla, mysig inredning och trevlig personal. Jag kommer ihåg känslan jag hade här men tyvärr så kommer jag inte ihåg så specifikt, Inte så ja kan beskriva det med ord. Jag var i en slags bubbla av lycka under ti...

Då Grill ligger nära kontoret kommer jag ofta hit för lunch. En riktigt bra buffé för ca 120 kr med fokus på kött och goda såser. Har även ätit middag här, men det var längesen, borde testa det igen. Så klart ett plus för de...

Häftig miljö. Vi var där på Alla Hjärtans dag och blev placerade i Biblioteket. Stämningen var härlig och personalen trevlig. Vi delade på en grillbricka. Även om maten var god var det inte att rekommendera. Fatet med alla såser och tillbehör...

·

EDIT: Sedan mitt senaste besök för 5 år sedan så har det skett ett ägarbyte och en stor renovering. Jag provade brunchen förra söndagen signerad matfashinistan Catarina Köning.
Måste säga att inrdningen är inte alls lika mysig och trevlig...

Stor restaurang i cirkusmiljö. Luncherna kunde varit bättre. Förhoppningsvis bättre kvällstid.

Alltså det här är en klassisk två plus, som Erik Niva sagt "2 plus. 2 av 5 är godkänt, inte bra inte heller underkänt. Två gråmelerade, vardagsnötta kött- och potatis -plus."

Vi var här på en romantisk afton fö...

Supertrevligt ställe med bra mat och trevlig personal.

Vi åt här under en möhippa och vi var 10 personer så vi fick sitta i deras lite avskiljda rum med fönster ut mot gatan. Det var toppen att ha ett litet eget rum då vi hade ballonger med oss och vi...

·

Grill har skött sig bra länge. Helt ok mat, gillar bufféluncherna, inte minst på fredagarna. Inredningen gör att stället funkar för många situationer vilket är positivt.

Tiki-baren KOKO-MO gör trygga Grill roligare och med en Zombiedrink i magen vet man aldrig hur kvällen kommer sluta.

Vi börjar med Grill, aldrig dåligt utan som en trygghet när du vill veta vad du får.
Om det alltid är tryggt är det också...

Ett fantastiskt ställe för ett par år sedan men nu tycker jag det känns väldigt turistigt. God mat dock.

Grill har en cool miljö med olika sektioner där du kan välja att sitta i ett bibliotek, en cirkus, ett tåg m.m. Jag äter ofta lunch här och den är bra. Middagen är bra men inte det bästa jag har testat. Jag skulle rekommendera Grill för dig som inte...

Bästa lunchbuffén jag har testat i Stockholm! Bra utbud av både kött, fisk, sallad etc. Värt priset och ligger i centrala stan. Pris runt 100 kr = prisvärt!

Troligen stans bästa lunchbuffé!

Helt okej, köttet var okej men inte mer än så, tyvärr.

Älskar inredningen - så mycket roligt och spännande att titta på och uppleva. Maten levde även upp till de förväntningarna man har på ett sådant ställe, dock något för dyrt enligt min mening.

Det här stället är inte alls som på Melkers tid. Tråkigt, för det är en riktigt cool lokal. Ätit lunchbuffen här ett par gånger på senaste vilket är prisvärt för utbudet man får, men jag tycker inte att middagen hå...

Va bättre förut men är helt ok idag.

Helt ok. Trodde det skulle vara bättre..

Gå inte dit på fredagar. För att få serverat maten rimligt snabbt hoppade vi över förrätten. Trots detta lyckades personalen glömma våra beställning och vi fick vänta i 75 min. på att få maten, som inte var speciell på nå...

Bra mat, även om varmrätten (grillad hjort) serverades kall. Personalen vet inte vad dom serverar, på charkbrickan omnämndes Salami picante so Bresola, vid frågan om det verkligen stämde - var svaret ja. Även det första stället i världen som hä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
22
Google-logo
Google
4,1
1 985

Representerar du Grill?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Grill?

På Grill serveras bland annat:

  • Fisk
  • Kött
  • Europeiskt
  • Buffé
  • Internationellt

Vilken typ av bar är Grill?

Vi har klassificerat Grill som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Grill?

Grill ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Har Grill uteservering?

Ja, Grill har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Är det dyrt att äta på Grill?

Grill ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Grill?

Grill ligger på Drottninggatan 89, 113 60, City, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 250m).