Leijontornet får ny bakficka - Djuret

Leijontornet får ny bakficka - Djuret

Leijontornet har nu bestämt sig för att stänga ned sin gamla bakficka Leijonbaren och öppna ett helt nytt koncept - Djuret. En restaurang helt inriktad på kött. Och därifrån kommer även det annorlunda namnet - att man serverar ett djur i taget. Menyn byts när man får in ett nytt djur. Utöver menyn som består av ca 5-6 rätter så erbjuds en dessertmeny och ostservering.

All mat är strikt ekologisk. Närproducerad mat och biodynamiskt odlade grönsaker. Precis i samma anda som Leijontornets ekologiska filosofi.

Som dryck till maten man kan välja mellan någon av Leijontornets 14 000 flaskor. Man har olika vinteman varje vecka.

Djuret har premiär idag, den 1 september.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.