Lewis Capaldi kommer till Stockholm

Den skotska singer-songwritern Lewis Capaldi fick visa upp sig på ett fullsatt Annexet när han var support för brittiska Bastille. Den 12 november är det dags för en helt egen konsert, då han intar Vasateatern i Stockholm – se till att säkra din biljett.

Det senaste året har varit omvälvande för den Glasgow-födda singer-songwritern. Låtar som "Bruises", "Lost On You", "Grace" och världshiten "Someone You Loved" har trollbundit en hel värld och fått miljontals streams och det är innan sångaren ens släppt sitt debutalbum.

För sina två EPs har Lewis Capaldi hittills utsetts till "Best Acoustic Act" på Scottish Alternative Music Awards 2018, "Breakthrough Artist of the Year" på Scottish Music Awards 2018, "Breakthrough Award" på Great Scot Awards 2018 och "Rising Star Award" på Forth Awards 2018. Han har hyllats av BBC och MTV som en av de största talangerna just nu.

Man kan inte annat än tro att framtiden ser ljus ut för Lewis Capaldi. Ta din chans och se honom på plats i Stockholm, under en kväll på vackra och anrika Vasateatern den 12 november.

Biljetterna släpps fredagen den 22 februari klockan 11.00 via LiveNation.se.