Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vasateatern

0,0 • 0 recensioner
Vasateatern

Maffiga Vasateatern, som idag är en del av Hotell Scandic Grand Central, är en historisk privatteater med anor från 1800-talet och dåtidens teaterkultur. Här blandas olika föreställningar och konserter med andra events för den moderna publiken. I salongen kan man bland annat arrangera fest, kickoff och konferens i anrik miljö.

Vasateatern, en av Stockholms första privatteatrar, invigdes 1886 och är belägen mitt i citypulsen. Idag hör teatern ihop med Grand Central, Scandics signaturhotell, som förser stockholmare och turister med mängder av upplevelser. På scenen uppträder bland annat stora svenska artister och här arrangeras även olika shower som kan kombineras med en middag på Scandic Grand Central eller övernattning på hotellet. Ambitionen är att vara en historisk plats som samtidigt smälter ihop med modern kultur och nöjen för dagens publik.

Teatern går även att använda till privata fester och företagsrelaterade evenemang. Den klassiska salongen, utsmyckad med röda sammetsstolar, ståtliga ornament och kristallkrona i taket, rymmer upp till 800 minglande gäster och här arrangeras allt från filmpremiärer till föreläsningar och personalfester. I foajén, i anslutning till både teatern och hotellet, ligger de art deco-influerade barerna Göstas och Hjördis på varsin våning.

Se även Scandic Grand Central, Scandic Grand Central Hotell

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Vasateatern!