Foto: Marcus Askelöf Foto: Marcus Askelöf

Liva upp januari – med finpizza för en tia

Lagom till årets fattigaste dagar slår Sveriges billigaste pizza-pop up upp dörrarna mitt i stan. Här kommer det att serveras nytänkande pizzor signerade Jimmy Guo från Sveriges mästerkock 2022.

Januari är känd som årets fattigaste månad och dagarna innan löning kan vara extra tuffa. Den 23-24 januari öppnas därför en pop up på Pazzi i Vasastan med pizzor för endast 10 kronor, tillagade av kokboksförfattaren och matkreatören Jimmy Guo. Bland annat blir det pizza med pekinganka.

– Det fina med pizza är att det är ett hantverk som förädlar något så enkelt som mjöl och vatten till något fantastiskt. Jag har experimenterat med spännande smaker inspirerade av det kinesiska köket för att ge besökarna en helt ny upplevelse av pizza, säger Jimmy Guo i ett pressmeddelande.

Bakom satsningen står Marginalen Bank.

– Vi är glada över att presentera våra pizzor, speciellt framtagna tillsammans med Jimmy Guo. Att öppna en pizzeria är kanske inte det första man tänker att en bank ska göra, men det är viktigt för oss att hjälpa till att öka marginalerna i människors vardag. Vi hoppas att denna upplevelse ska ge besökarna glädje och inspiration nu när den behövs som mest, säger Emma Glennow, Head of Brand & Innovation på Marginalen Bank.

Information

Visa på karta
  • Datum
    23 jan och 24 jan
Tid
11.30-14
Pris
10 kr per person