Livemusik på Clarion

Livemusik på Clarion

I Gretas Lounge och i Upstairs BarClarion Hotel Stockholm bjuds det på livemusik alla vardagskvällar i veckan. Det blir en blandning av jazz, soul, pop, visa och rock. Man har ett samarbete med Kungliga Musikhögskolan som pågått ända sedan öppningen 2003.

Måndagar-onsdagar i Gretas Lounge 17.30-19.30

Torsdagar-fredagar i Upstairs Bar 18.00-21.00

Nedan har ni line-upen

12 april Filip Ekestubbe/Niklas Fernqvist
13 april Filip Ekestubbe/Niklas Fernqvist
14 april Hanna Olivegren Wessblad
15 april Ida Lindberg
16 april Ida Lindberg

19 april Håkan Goodhe/Daniel Svensson
20 april Håkan Goodhe/Niklas Ferqvist
21 april Edvin Nahlin/Max Thornberg
22 april Lisbeth Diers/Sven Berggren
23 april Lisbeth Diers/Sven Berggren

26 april Filip Jers
27 april Anna-Karin Westerlund
28 april Filip Jers
29 april Jakob Sollevi
30 april Jakob Sollevi

med reservation för ändringar

Filip Ekestubbe/Niklas Fernqvist - En duo (piano/bas) som på ett personligt sätt tolkar valda delar ur jazz-, vis- och poprepertoaren
Hanna Olivegren Wessblad - En av årets mest personliga sångerskor på jazz/impro himlen
Ida Lindberg - Egensinnig och mångsidig sångerska med attityd
Håkan Goodhe/Daniel Svensson - Chilidoftande linjer i samtal med plommonspäckade musikaliska former serverade på en bädd amerikansk jazzhistoria
Håkan Goodhe/Niklas Ferqvist - Polyfon brunch som retar smaklökarna med den amerikanska sångboken som huvudingrediens
Edvin Nahlin/Max Thornberg - Pop och jazz i nya versioner på piano och bas
Lisbeth Diers/Sven Berggren - En av Danmarks mesta slagverkare i samarbete med svensk trombonist i en blandning av jazzlåtar och improvisationer
Filip Jers - Filip är den hetaste munspelaren på jazzhimlen efter Toots. Han har vunnit världmästerskapen på munspel
Anna-Karin Westerlund - Personlig sångerska möter jazzig gitarrist i visa/pop/jazz
Jakob Sollevi - Kompositioner av Jakob Sollevi blandas med jazz och pop från förr och nu

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.