Fisk är ett givet inslag på menyn under kvällen. Foto: Luzette/pressbild Fisk är ett givet inslag på menyn under kvällen. Foto: Luzette/pressbild

Luzette bjuder in till försommarfest

Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup
Aurora Holm

Den 31 maj bjuder det franska brasseriet Luzette in till en försommarfest med fokus på södra Frankrikes soliga mat- och dryckeskultur. Kvällen går under namnet Fête de la Provence och kretsar kring fisk, skaldjur och roséviner.

Om vädret tillåter kommer uteserveringen att fyllas med levande musik och på menyn står bland annat grillad havsaborre med gremolata och sommarprimörer.

Anders Agestam, restaurangchef på Luzette, satsar högt.

– Vi älskar att ställa till med såna här saker, så självklart vill vi ta i från tårna. Vår hovmästare Ben är uppvuxen i Monaco så han har kommit med en hel drös idéer på vad vi kan hitta på. Frågan är bara om det får plats en Formel 1-bil här inne?, säger Anders.

Fête de la Provence äger rum på Luzette den 31 maj klockan 15–23.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.