Lyxig fisk- och skaldjursvandring i Stockholm

Den 14 september är det dags för en matvandring på temat fisk och skaldjur, som går mellan sex olika restauranger i Stockholm. Promenaden börjar vid lunchtid på Wärdshuset Ulla Winbladh och avslutas på nya Melanders Söder.

I mitten av september är det dags för en ny mat- och dryckespromenad med Moveat. Under matvandringen, som har temat fisk och skaldjur, kommer man att få besöka sex restauranger på en och samma dag. Promenaden börjar på Ulla Winbladh, och därefter följer Ångbåtsbryggan, Konstnärsbaren, Melanders Östermalms Saluhall och Stockholm Fisk. Avslutningen sker sedan på Melanders Söder, som även bjuder på en ”After Moveat” med musik.

– Genom vandringen vill vi skapa en underbar eftermiddag i Stockholm där deltagarna får avnjuta fisk- och skaldjursrätter på flera olika restauranger. Det blir både klassiska och mer moderna smaker från havet med ett urval av passande drycker till, säger Linnea Scharp, marknadsansvarig på Stockholms Restauranger & Wärdshus. Samtidigt får gästerna även uppleva olika delar av staden under dagen. 

Matvandringen går av stapeln lördagen den 14 september. Kostnaden är 599 kronor per person (all mat ingår medan önskad dryck köps till på plats). Biljetterna släpptes här den 25 juni.