Stockholm Fisk

3,0
8 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Stockholm Fisk
3,0
8 betyg
Hemsida

Stockholm Fisk är en restaurang som har legat precis vid Cityterminalen i över 10 år. Som ni förstår på namnet serveras här alla läckerheter från havet - både fick och skaldjur. De har även en bar med en egen barmeny som har något lägre priser och lite mer avslappnad stämning.

Föreslå ändringar

Recensioner av Stockholm Fisk

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 maj 2019

Jag såg väldigt mycket fram emot att besöka det nyrenoverade Stockholm Fisk. Jag var där senast 8 månader och älskade stället. Sist jag var där var jag på en dejt och denna gång var det en familjemiddag.

Då jag sett att restaurange... Visa hela »

5 maj 2019

Inredning är superfin, mysiga färger. Grönt blandat med mässing, alltid en bra kombo. Sköna sammetsoffor och stolar att sitta in. Stort ställe med många sittplatser.
Maten var god, men inte wow. Speciellt inte för priset. Tyckte faktiskt att det var fö... Visa hela »

30 maj 2019

Betyget blir en trea, men det känns lite onödigt. Det borde varit en fyra. Stället i sig har blivit riktigt schysst sen renoveringen, det är väl bara klientelet som eventuellt fortfarande är lite mycket pensionärs-hotellgäster. Menyn var nice och maten hade ja... Visa hela »

24 apr 2019

Har bara testat baren, i entréplanet på hotellet. Funkar perfekt för dropin-AW. Matmässigt tror jag det finns bättre fiskrestauranger i stan, men låter det vara osagt.

1 jul 2017

Bara testat en toast skagen från barmenyn som var helt okej. Trevlig bar dock.

8 maj 2016

Prisvärt med tanke på kvaliteten på maten. Fräsch seafood och god service. Gillar att dra hit på deras julbord.

13 dec 2022
28 nov 2021