Lång köttvecka på Boqueria

Lång köttvecka på Boqueria

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Älskar du kött, då ska du styra stegen mot Boquerias köttvecka, "Semana de la Carne", den 9-17 mars.

Under åtta dagar serverar den populära tapasrestaurangen oxkött på olika sätt, bland annat tillagat över öppen eld. Det blir utvalda detaljer från nötkreatur världen över, allt från svenskt högrev till spansk salamanca, och maträtter att dela - precis som vid det spanska middagsbordet. Utöver tapas, pintxos och större rätter (raciones) på uppläggningsfat kommer man även att kunna ta del av extra bra spanska viner.

Mer information: Boqueria

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.