Magnus Carlson ger sig ut på sommarturné med ett niomannaband. Foto: Mira Wickman/pressbild Magnus Carlson ger sig ut på sommarturné med ett niomannaband. Foto: Mira Wickman/pressbild

Magnus Carlson spelar på Mosebacketerrassen i sommar

Efter en hyllad höstturné 2023 åker folkkära Magnus Carlson på sommarturné i sommar. Den 22 augusti spelar han på Mosebacke­terrassen.

I höstas släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet Brunnsvik Sounds, vilket de tog med sig på en omfattande Sverigeturné. Det var i samband med turnén de bestämde sig för att göra ännu ett album, som nu är inspelat och beräknas släppas under våren.

I sommar är det dags för en till turné. Magnus Carlson och nio musiker kommer att bjuda på låtar från de två senaste albumen, kryddat med låtar ur Carlsons solokatalog.

– Förra turnén blev oerhört lyckad! Bra musik och väldigt roligt umgänge! Det var så roligt så vi bestämde omgående att spela in ett album till. Det blir funky och soulig country på svenska – perfekt för sommarkonserter utomhus. Svängigt, glädjerikt och tänkvärt på samma gång. Det kommer bli superbra, hälsar Magnus Carlson i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta
  • Datum
    22 aug.