Mosebacke­terrassen

3,5
11 betyg
Restaurang
Bar
Scen
Hemsida
Instagram
Mosebacke­terrassen
3,5
11 betyg
Hemsida
Instagram

Södra Teaterns stora utomhusterrass är ett populärt vattenhål med utsikt över hela stan. Hit hittar både stockholmare och tillresta sommarbesökare för att lyssna på musik, äta, dricka och umgås under bar himmel. Scenen hör till klassisk musikmark; här har några av de största svenska artisterna uppträtt genom åren.

Med plats för ungefär 2 000 personer (!) är Mosebacketerrassen vid Mosebacke Torg en av stans mest folkfyllda uteserveringar. På terrassen arrangeras allt från babysalsa till sensommarkvällar med underhållning och konserter – några av dem som har återvänt till scenen är Weeping Willows och Petter. Men det är inte bara uppträdanden som drar publik. Hit hittar många enbart för att umgås och ta in atmosfären och sommarutsikten över Stockholms inlopp.

Terrassen har gott om bord för den som vill sitta, men desto mer utrymme för alla som föredrar att mingla på stående fot. I barerna hittar man både dryck och enklare mat.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Mosebacke­terrassen Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Mosebacke­terrassen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jul 2023

Fantastisk sommaroas, det är främst läget som gör det. Maten är helt okej (bättre än förr) lite snålt med vin i glasen. Hade lätt kunnat sitta här en helg dag och äta och dricka, om plånboken hade tillåtit.

14 sep 2023

Tycker verkligen denna plats är en guldklimp på sommaren. Samla vännerna och sätt er här. Man kan njuta av utsikten, sällskap samt god dryck! Riktigt najs sommarställe.

21 jun 2023

Har självklart varit här ett flertal ggr sedan min förra recension, men detta är första gången för i år.

Terassen, och utsikten, i sig är ju värd en femma, men finns det något ställe i sta'n som har sämre ölutbud?... Visa hela »

6 jul 2023

Betyget för mig är känslan dom har lyckats skapa på den här magiska platsen. Att få dricka kannor med öl ur plastglas och titta ut över Stockholm, bland myller av folk eller en spelning i bakgrunden är oslagbart och det känns nästan inte svens... Visa hela »

12 jul 2020

Jättefin uteservering! Men inte min typ av ställe. Har en ”ölkiosk” med en drös olika öler. Vad avser viner finns rött, vitt, rose och cava. 89 kr för ett glas som dessutom håller bra kvalitet! Drack både rose och cava och framförallt r... Visa hela »

2 jun 2016

Perfekt sommarhäng med en av Stockholms bästa utsikter!

Listad i: Sommar
6 sep 2019

Trevlig uteservering uppe på Söders höjder med utsikt över Saltsjön. Flera livespelningar ute på sommaren. Värt promenaden uppför berget till Södra teatern.

17 jun 2022

Sämsta restaurangupplevelsen någonsin i Stockholm. I korvluckan glömde de bort vår beställning och sa också att all mat måste beställas inne. Gick dit och de säger att maten beställs i luckan. Hur ska de ha det?

Får sedan veta att... Visa hela »

27 jul 2022

Skulle äta lunch där och går fram till baren och frågar: Beställer jag mat här? Får ett snorkigt svar: nää, med QR kod.
Ingen info om hur det går till, var man hämtar maten eller liknande. Jag går in med QR kod och beställer... Visa hela »

15 sep 2023
13 jun 2023