Den 20-22 november firas det Thanksgiving på American Table. Och den 20-21 november är Marcus Samulesson på plats med några ur sitt team från Red Rooster i Harlem, för att förgylla firandet till att bli en riktigt traditionell amerikansk Thanksgiving. Som sig bör serveras såklart kalkon med klassiska tillbehör, till förrätt pumpasoppa och till dessert en klassisk amerikansk pekanpaj. När man kommer bjuds man på en varm bål med äpple.
Barnen är givetvis också välkomna! Och de bjuds såklart också på bål, barnbål. Det kommer att finnas ett eget litet pysselbord där de kan sitta och fixa och trixa lite medan ni vuxna njuter länge av mat, stämning och musik av både DJs och livemusik. Har du någon gång firat en riktig Thanksgiving i dess hemland USA, då kommer det kännas som att du är tillbaka.
American Table
American Table öppnade för drygt en månad sedan och är en hyllning till det amerikanska köket och den amerikanska livsstilen. En restaurang som bjuder in till en drink, en mindre rätt eller till en långmiddag med hela familjen, vänner eller både och. Den stora inspirationen till konceptet, som man kanske förstår av namnet, är hämtad från USA. Vi har inspirerats och influerats av mångfalden man hittar i matkulturen, i musiken, konsten och litteraturen. Mångfalden i språket och människorna, det som vi tycker speglar den amerikanska livsstilen. Något du som gäst kommer känna igen i våra dryckes- och matmenyer. Addera sedan våra fina svenska råvaror och du har: Home of American Cooking - tillagad med svenska råvaror.
Mer information och bilder: American Table Brasserie and Bar