Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

American Table Brasserie and Bar

2,7 • 3 recensioner
American Table Brasserie and Bar

Obs. Se istället Kitchen & Table Norrmalm.

American Table på Östra Järnvägsgatan tycker om multikultur. Och genom sitt restaurangkoncept hyllar man såväl det amerikanska köket som den amerikanska livsstilen. Med Stadshuset på andra sidan järnvägsspåret, Norra Bantorget i nacken och en kärna som representeras av Clarion Sign Hotel kan den Stockholmstypiska omgivningen inte bli mer betecknande. Men innanför hotellväggarna ruvar restaurangen American Table, som av bara namnet avslöjar en inrättning som inte refererar till typiskt svenska traditioner. Istället vill man framhäva det amerikanska köket med en touch av multikulturella seder. Bakom konceptet står New York-baserade kändiskocken Marcus Samuelsson, som mixar det amerikanska och det svenska på hemmaplan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jan 2015

Åt en trevlig lunch tidigare idag på American Table. Tog dagens (135 kr), en lax som skulle vara halstrad men som nog också var ugnsbakad. Stor portion och perfekt tillagad lax. Tillbehören (spenat och potatis) föll inte mig i smaken, men det beror nog mer på mig ä... Visa hela »

29 jan 2015

Synd för Adam som inte gillade spenat. Den var riktigt god! Grönsaker kanske inte är hans grej (?) Vi åt efter "lunchrusningen" så personalen hade inte speciellt mycket att göra. Allt sköttes utan konstigheter. Lokalen var behaglig. Jag kommer definiti... Visa hela »

2 nov 2015

Hade kanske lite för höga förväntningar, men tyvärr blev betyget för en middag en fredag kväll knappt en trea. Maten var ingen smakupplevelse och ganska medioker. Mat och dryck serverades antingen för sent eller för tidigt vilket gjorde att helhetsuppleve... Visa hela »