Foto: Pressbild/Lifeline Entertainment Foto: Pressbild/Lifeline Entertainment

Martin Stenmarck på Djurönäset

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Martin Stenmarck kommer till Djurönäset för en härlig musikalisk afton! Det blir en musikshow som i ett svindlande tempo kommer att ta med oss på en musikalisk resa som spänner över tid och rum. En föreställning fylld av högoktanig energi, liveband och ett hisnande tempo där hitsen från Elvis som format Martin framförs och varvas med egna sånger som nått långt in i den svenska folksjälen. Allt detta levereras med den största känsla som blivit Martins signum; där hans karriär visas i all sin artistiska spännvidd. Här kommer du sjunga med i oförglömliga låtar med alltifrån Elvis till Martin Stenmarcks egna hyllade hits.

Mat
En riktigt god och vällagad trerättersmiddag serveras i vår Bankettsal. När du bokar detta middagspaket väljer du sittningstid kl 18.15, 18.30 eller 18.45. Middagen serveras samtidigt till alla gäster och startar ca kl 19.00. Denna kväll är det bordsplacering och du och ditt sällskap blir placerad vid bordet av vår hovmästare. Borden delas av flera sällskap, vill du sitta bredvid ett specifikt sällskap, så meddela det vid bokning.

Kvällens meny
Förrätt: Biffpastrami med creme på lagrad ost, picklad lök, rårörda lingon med smak av aquavit och rosmarin samt rågbrödsflarn.
Huvudrätt: Fjällröding från Norge med potatisbrandade smaksatt med rökt lax, brynt smör och gräslök, buljongkokt rotselleri samt musselskum.
Efterrätt: Mandelkaka med rårörda hjortron, vispad vaniljcreme samt rostad mandel.

För att du ska få en så bra upplevelse hos oss som möjligt har vi till kvällens middag tagit fram vinpaket som passar till just den menyn vi serverar. Vinpaket läggs till som tillval när du gör bokningen. Självklart finns alkoholfria alternativ. När middagen avslutats tar Martin vid och ger oss kvällens underhållning.

Information
Visa på karta
  • Datum
    21 okt. 2023
Biljetter
Pris
595–1095 kr
Facebook-event