Djurönäset

Top 100
3,7
13 betyg
$$$
Hotell
Djurönäset
3,7
13 betyg

Med spa, mat och vacker utsikt erbjuder Djurönäset en rofylld vistelse i skärgården, bara 43 minuter från Stockholms innerstad. Här kan man även ta del av en mängd naturnära aktiviteter såsom promenader och kajakturer.

Djurönäset består av åtta arkitektritade byggnader utspridda över en mysig skärgårdsö. Här arrangeras såväl möten och konferenser som bröllop och andra privata tillställningar. Året runt kan man ta del av spa, mat och dryck, samt övernatta i skandinaviskt inredda rum nära naturen. Djurönäset har 272 rum med plats för upp emot 528 personer.

När vädret tillåter finns det möjlighet till promenader längs naturstigen, fotboll, volleyboll, tennis, segling och kajakturer runt ön. Det finns även ett elbelyst motionsspår med gymstationer.

Djurönäsets spa erbjuder inomhuspool, bastulandskap, en 37-gradig infinitypool, gym och relax, och det finns även ytterligare en spapaviljong där man bland annat kan få en kroppspeeling, ansiktsbehandling eller en skön massage. Det går även att hyra en vedeldad bastu med brygga och badstege samt vedeldad pool.

Matupplevelser erbjuds också på Djurönäset. Bortsett från hotellets egen restaurang med panoramautsikt över skärgården, finns den sommaröppna skärgårdskrogen Sjöboden. Båda serverar en säsongsbetonad meny med närproducerade råvaror och nordiska smaker.

Under sommaren lever Djurönäsets Folkpark upp och gästas av svenska artister. Då serverar man grillbuffé och öppnar femkampsbodarna för den som är leksugen.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
13

Recensioner av Djurönäset

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag var här på förmiddagsspa + brunch, och är verkligen så nöjd!

Vill du komma iväg från Stockholms hets så är detta perfekt, tar ca 45 minuter och du kommer verkligen ut till ett lugn!

Vi besökte detta första advent...

Har endast varit här på konferens, men det var väldigt trevligt. Fina omgivningar och god mat.

Fint och mysigt!

·

Om man ser till helheten så får Djurönäset en femma av mig. Jag var just där och vi har varit där förut, skulle säga att det är min och min snubbes första val om vi vill lämna stan för ett dygn.
Vad kan man förvänta sig på...

Absolut sämsta spa-upplevelsen vi haft. Kö till incheckning, kö till bastu/pool (2 timmar väntan på att det skulle finnas plats). Inget som helst tänk på restriktioner, ofräscht vatten i infinitypoolen. Totalt kaos med barn springandes överallt och som...

Har besökt Djurönäset ett flertal gånger, ofta i konferenssammanhang. Maten har varit riktigt bra. Spa-delen med bastus, utomhuspool m.m. är riktigt trevliga utrymmen.

Inte imponerad av detta , kall mat och området var som om man var på sommarkollo på 70-talet slitet , stora poolen iskall dock så var ute poolen trevlig men mycket folk i den , rummen trista visligen så är man inte på rummet speciellt mycket men trista rum, f...

Sjöboden. Är katastrof.
Läs gärna nedan.
Lobster & shrimp roll!! Den var oätlig. Ett vanligt torrt korvbröd med en klick helt oätlig typ av skagenröra. Och en helt död sallad……ni måste skämta.
Helgrillad...

·

Vi bokade deras after work paket för 2000 kr. Då ingick övernattning, Á la carte middag, frukost och access till Bastu/spa. Jämfört med tex Yasuragi som kostar 3500 så känns djurönäset mer prisvärt. Anläggningen andas lite barack/konfer...

Underbar miljö! Fantastisk mat, service och personal. En lisa för en stressad själ att komma ut hit. Går att köpa picknick i en korg att ta med sig ut :)

Väldigt god erfarenhet från Djurönäset.
Var där en Söndag till Måndag. Middagen bestod av trerätters. Till förrätt tog jag Carpaccio. Lite smaklös kanske men ändå godkänd. Varmrätten som var ryggbiff var uppskuret i sm...

Katastrof åk inte dit. Köpte en weekend i bröllopspresent nu i helgen 12/9-13/9-20 rummet var inte städat , fåtöljen var trasig. Middagen ändrades till en senare tid utan att fråga och jag hade bokat 2 månader i förväg. Kl 22.15 hade bara...

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Djurönäset?

På Djurönäset serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Djurönäset?

Djurönäset ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Serverar Djurönäset lunch?

Ja, Djurönäset har lunchserveringar.

Har Djurönäset uteservering?

Ja, Djurönäset har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Djurönäset?

Djurönäset ligger på Seregårdsvägen 1, Djurhamn, Skärgården, Värmdö.