Maskhål and Other Stranger Things

Maskhål and Other Stranger Things

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Maskhål and Other Stranger Things är en upplevelse och rymdresa i ett. En föreställning om tidsresor, parallella verkligheter, konspirationsteorier, vår oersättliga planet och vad vi människor i vår maktfullkomlighet väljer att göra med den. Med utgångspunkt i Netflix-serien Stranger Things, astronomi och filosofiska betraktelser av människans relation till rymden skapas en upplevelse som speglar människans litenhet men oändliga potential i att tillsammans med andra förändra och förbättra.

Föreställningen är en scenkonstinstallation /deltagande performance/rymdresa av konstnärerna Nasim Aghili, Björn Karlsson och Alejandra Goic som bl. a. ligger bakom ungdomsföreställningen Vahák – uttagen till Scenkonstbiennalen för barn och unga (Bibu) 2016.

Missa inte det unika tillfället att ta del av skolföreställningen Maskhål and Other Stranger Things! Föreställningen spelas endast en gång för allmänheten innan den drar ut på skolturné.

“Låt oss titta på den där pricken. Jorden är en väldigt liten scen i en omfattande kosmisk arena. Tänk dig då dom floder av blod som spillts av generaler och kejsare så att dom i ära och triumf kan bli ögonblickliga mästare över en bråkdel av en prick.”
/Carl Sagan (astronom och programledare till det kultförklarade TV-serien Cosmos)

Information
  • Datum
    1 dec. 2019
Plats
aliasTEATERN, Hälsingegatan 3. T-Odenplan
Biljetter
Pris
Vuxna, 100 kr. Barn, 60 kr
Facebook-event