I denna workshop får du lära dig att laga lyxig mat över öppen eld. Tillsammans lagar vi en trerätters meny med inslag av vilda växter. Kursen fokuserar olika matlagningstekniker och hur man bemästrar elden som värmekälla. Som ett intro får du lära dig hur man på ett säkert och effektivt vis hanterar yxa, kniv och tändstål, och vad du bör tänka på vid matlagning över öppen eld.
Det här lär du dig:
- Laga en gourmétmiddag över öppen eld
- Säsongens råvaror, tekniker och hygien vid matlagning utomhus
- friluftstekniker för att göra upp en eld (kniv, yxa och tändstål)
I denna kurs ingår:
- grundläggande friluftsteknik (yxa, kniv och eld)
- matlagning över öppen eld
- en trerätters meny med inslag av vilda växter Livsmedelsallergier meddelas vid anmälan.
Platsen kommer vara i stadsnära natur och meddelas till deltagarna 7 dagar innan kursstart.
Pris: 1250 kr
Boka här: https://skillbreak.com/workshops/230-friluftsteknik-gourmetmatlagning-over-oppen-eld-stockholm