Matlagningskurs: Friluftsteknik & gourmétmatlagning över öppen eld

Matlagningskurs: Friluftsteknik & gourmétmatlagning över öppen eld

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

I denna workshop får du lära dig att laga lyxig mat över öppen eld. Tillsammans lagar vi en trerätters meny med inslag av vilda växter. Kursen fokuserar olika matlagningstekniker och hur man bemästrar elden som värmekälla. Som ett intro får du lära dig hur man på ett säkert och effektivt vis hanterar yxa, kniv och tändstål, och vad du bör tänka på vid matlagning över öppen eld.

Det här lär du dig:
- Laga en gourmétmiddag över öppen eld
- Säsongens råvaror, tekniker och hygien vid matlagning utomhus
- friluftstekniker för att göra upp en eld (kniv, yxa och tändstål)

I denna kurs ingår:
- grundläggande friluftsteknik (yxa, kniv och eld)
- matlagning över öppen eld
- en trerätters meny med inslag av vilda växter Livsmedelsallergier meddelas vid anmälan.

Platsen kommer vara i stadsnära natur och meddelas till deltagarna 7 dagar innan kursstart.

Pris: 1250 kr

Boka här: https://skillbreak.com/workshops/230-friluftsteknik-gourmetmatlagning-over-oppen-eld-stockholm

Information
  • Datum
    28 mars 2020
Hemsida
Biljetter
Pris
1250kr