Matlagningskurs i peruansk & japansk fusion

Tillsammans med Regina Rojas får du lära dig att laga mat ur det peruansk-japanska fusionköket — Nikkei. Nikkei förenar det bästa ur två världskök och uppkom på 1800-talet då de japanska arbetskraftsinvandrare som befann sig i Peru började använda peruanska råvaror i sin traditionella japanska rätter.

Tänk dig peruanska råvaror som potatis/ sötpotatis, olika chilisorter som aji amarillo, aji panca, majs, quinoa, som tillagas med japanska råvaror som ingefära, soja, sesamolja, alger... Det blir en smaksensation utan dess like. Missa inte detta tillfälle där två helt olika kulturer möts och skapar magi i köket!

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.