Under 40 år har Operakällarens tidigare delägare och VD Pelle Månsson noggrant valt ut och köpt in whiskey. För inte längesedan släppte man lös dessa rariteter så gästerna kan få avnjuta dem. I sortimentet hittar vi bland annat Ardbeg orginalbuteljeringar från 1975 och 1978, en Gordon & MacPhailtappning Ardbeg från 1976 samt den extremt svårfunna 17yo OB. Några andra exempel är ett par Springbank-rariteter i 21yo OB och en 50 yo OB, en Symposiumbuteljerad Port Ellen 1979 och 1977 Bicentenary OB från Highland Park i en speciell flaska.
Nästa helg, den 25-26 september, bjuder Operakällaren in till en kulinarisk upplevelse i form av en Mauritiusmiddag. Mer om den har vi skrivit här.
Och lite sent kan vi även meddela att Operakällarens chefskonditor, Daniel Roos, tagit plats i Svenska Kocklandslagets nya laguppställning sedan några månader tillbaka.