Den 14-18 november förvandlas baren på Vassa Eggen till en stor Mexican Bonanza med sombreros, pynt och en hel del överraskningar.
Dagarna till ära bjuds det på mexikanska favoriter som pimientos de padrons, spädgris och friterad glass med dulce de leche.
- Den mexikanska kulturen är både festlig och familjär, något som faller både oss på Vassa Eggen och våra gäster helt i smaken. Vi kommer mixa den lättsamma matkulturen från Mexiko med vår egen matlagningskonst vilket skapar spännande kombinationer, säger Linda Engberg, köksansvarig på Vassa Eggen.
Dryckesutbudet i baren kommer att ackompanjera smakerna med Micheladas, slush på Margaritas och drinkar på Corona samt läskande Bloody Marys gjorda på öl. Det utlovas även Naranjito och tequila Cabeza.
Temaveckan avslutas på lördagskvällen med en stor mexikansk fest för alla sinnen. Då intar Vassa Eggens egen son Joel Sida skivspelarna för att bjuda på autentiska mexikanska rytmer och familjär festglädje.