Nabo Nabo

Nabo välkomnar ny köksmästare och öppnar upp för brunch

Linn Wiklund Wandrup, Thatsup
Linn Wiklund Wandrup

Inför en ny säsong presenterar restaurang Nabo vid Tegnérlunden två nyheter. Nu välkomnar de sin nya köksmästare, Gerdvilas Zalys, och lagom till hösten återinviger de även helgbrunchen på lördagar, från och med den 13 augusti.

Gerdvila Zalys tillträder alltså som ny kökschef på restaurang Nabo. Gerdvila har arbetat på några av Stockholms största restaurangkoncerner, men kommer senast från Paris där han bland annat arbetat på trestjärniga Alléno Paris au Pavillon Ledoyen och tvåstjärniga L'Atelier de Joël Robuchon Etoile.

– Mina år i Paris gav mig otrolig erfarenhet och kunskap inom brasserieköket och jag ser verkligen fram emot att utveckla gastronomin här på Nabo. Min ambition är att förstärka Nabo på Stockholms restaurangkarta, säger Gerdvila i ett inlägg på Instagram.


Gerdvila Zalys

Och med hösten runt hörnet återinför man nu även den populära helgbrunchen, med omtyckta klassiker i typisk bistroanda. Förutom deras ordinarie à la carte-meny serveras brunchrätter som ägg benedict med rökt lax och hollandaisesås, bananbröd med hemgjord blåbärssylt och saltad karamellsås, croque monsieur med pommes frites och grönsallad och brunchbowl med chiafrön, acaibär, färsk frukt, mandelflakes, hemgjord granola och honung. Detta och mycket annat kan du njuta av varje lördag från och med nu.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.