Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nabo

4,4 • 5 recensioner
Nabo

En gastronomisk granne – det kallar sig Nabo som ligger vid Tegnérlunden ett stenkast från Drottninggatan. I matsalen serveras nordisk mat lagad på hållbara råvaror, och i baren varvas drinkar med dj:s. Nabo har även ett chambre séparée för allt från partymiddagar till avsmakningsmenyer, samt ett chef's table för den som vill komma nära kocken. Teamet bakom kommer från ställen som Esperanto, Punk Royal och Sturehof. I Nabos källare hittar du syskonkrogen 34B som serverar smårätter, cocktails och öl.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 nov 2018

Härligt ställe med fint läge vid Tegnérlunden. Lokalen är stor och öppen med fräsch och modern inredning.

Jag åt en vegetarisk rätt från menytavlan som ändras regelbundet. Blomkål, rostade frön, pumpakärnor och sä... Visa hela »

7 nov 2018

Har hunnit med två middagar här och det är ett härligt ställe att komma till och att återkomma till. Maten är väldigt god, servicen är bra, livligheten är på topp men det som sticker ut är baren. Nivån på barpersonalen ä... Visa hela »

31 okt 2018

Mkt uppskattat restaurangtillskott vid Tegnérlunden. Inredningen är modern med ljusa träinslag.

Har enbart hunnit testa lunchen (3 tillfällen), som har varit riktigt bra. En trevlig detalj är att det serverar alltid en liten aptitretare iform av en soppa. ... Visa hela »

24 dec 2018

Ätit lunch här tre gånger nu och jag har inte blivit besviken en enda gång.

Bra mat. Bra barhäng med goda drinkar. Trevlig och framförallt duktig personal!

27 dec 2018

Översätt till svenska »

Brilliant atmosphere and service ( We loved being greeted by literally the whole staff). This is definitely one of my new fav restaurant in Stockholm ! Unpretentious at every level but really high gastronomy and amazing wine list ( wines by the half glass is such a great idea for us wine lovers). Wa... Visa hela »