Nackas förskolebarn får Sickla att växa

Har Nackas och Värmdös förskolebarn gröna fingrar? Nu är det upp till bevis! Under vecka 17 bjuder nämligen Sickla Köpkvarter in förskoleklasser för att tillsammans med två trädgårdsmästare skapa en ännu trivsammare och lite grönare miljö i kvarteret.

Trädgårdsmästarna Anna och Lotta hjälper barnen att så och plantera växter och frön i fina odlingslådor i parken, kallad Marcusplatsen som ligger utanför Dieselverkstaden. Panduro Hobby hjälper i sin tur barnen att göra fina namnskyltar till odlingslådorna. Lådorna kommer sedan att placeras ut på olika platser i kvarteret.

– Vi vill gärna att alla som besöker Sickla kan ta del av att vi får en ännu grönare miljö och tanken är att barnen ska kunna komma på besök när som helst för att se hur det växer och frodas i sina egna lådor. Vi i Sickla behöver precis som alla andra en så grön och skön omgivning som möjligt. Och nu hjälper våra duktiga förskolebarn till med det. Det är vi väldigt glada för, säger Anette Persson, marknadsansvarig för Sickla Köpkvarter.