Neverstore på Grönan

Nu får äntligen Gröna Lundbesök av ett band som passar den vanliga publiken där. Titta bara på bilden...

Neverstore känns lite som när jag var 14 och var på NRJ-gala på Gröna Lund, gratis då jag gick med en kompis som vunnit biljett. Det säger allt om hur man var på den tiden. Eller tja, jag var ju där för ett par år sedan för att se Pipettes, och lyckades se Günther (eller någon liknande, typ den säsongens motsvarighet) samt Agnes.

Men i alla fall, Neverstore har släppt ett nytt album, "Heroes Wanted", och varit på turné i Japan. De har spelats på svensk radio (och om det är något jag ångrar var det mitt radioinköp, seriöst), körts mycket på TV (flätmejten kör kanalerna mest hela tiden, jag har ingen fritid) och är nu i Sverige för en turné. Då de vill ha det hyfsat billigt och mycket folk satsar de på Gröna Lund. Det var sjukt bra med bob hund där 2003, så det kan vara bra nu igen 29:e sebtember.

Biljetterna köps som vanligt på plats och ligger nu på 140 kr under konsertkväll. Vill man stå längst fram och hoppa, eller vad man nu gör nuförtiden, kan man alltid gå tidigt på dagen och betala 70 kr, TROR jag.

Foto: Livenation