NK inviger årets julskyltning

Söndagen den 16 november drar julskyltningen igång på NK. En välbesökt tradition som ger både barn och vuxna sitt lystmäte. I år blir det fler tomtar och mer glitter än vanligt.

Lagom till söndagsmorgonen anländer Tomten i häst och vagn till Nordiska Kompaniet för att hälsa julbesökarna välkomna. I år utlovas en mix av såväl tidlösa klassiker som nya influenser för dagens julfirande. Fredagen den 28 november öppnar NK Julmarknad i Ljusgården med utvalda produkter från de olika avdelningarna, bland annat delikatesser från "Selected by NK Saluhall". Tomten kommer att ta emot önskelistor, och granen står klädd i årets dekor.


Från den 13 januari kan man även buda på de sagolika kreationerna ur årets julskyltning. Utvalda delar kommer att upplåtas till auktion hos Bukowskis Market, där alla intäkter skänks oavkortat till Läkare utan gränser.

Avtäckningen av årets julskyltning sker i samband med att Tomten anländer till varuhusen, söndagen den 16 november, klockan 10.50 i Stockholm och klockan 11.50 i Göteborg.