NorénRedux på Stockholms Improvisationsteater

NorénRedux på Stockholms Improvisationsteater

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Det är svensk högsommar och familj och vänner möts igen på sommarnöjet. Nu ska det äntligen kopplas av och bara njutas av umgänge, god mat och gott sällskap. Men det är något som krackelerar i den borgliga fernissan; vänskap och relationer sätts plötsligt prov när mörka hemligheter dras fram i det obarmhärtiga solljuset. Efter denna sommar är inget längre som förut.

I denna helt improviserad föreställning har vi tagit inspiration av Lars Noréns sommarpjäser som ofta utspelar sig på den borgerliga familjens sommarnöjen. Att improvisera en helaftonsföreställning i Lars Noréns anda och själ är den största utmaningen som Stockholms improvisationsteater har tagit sig an under sina 30 år som fri teatergrupp. Att gestalta både sorg, glädje och bråddjupet i stunden är ett examensprov i den ädla konsten att improvisera.

OBS! Föreställningen har en 15-årsgräns pga känsligt innehåll.

Idé och regi: Janne Berg och Per Gottfredsson
Medverkande skådespelare: Eric Stern, Helena Zetterman, Lis Rosenqvist, Viktor Bjule-Öberg, Helena Lindegren, Per Gottfredsson, Caroline Falk, Janne Berg, Stina O`Connel och Therese Hörnqvist
Musiker: Mats Karlsson
Ljusdesign: Lena Bergstedt
Ljusskötare: Annika Englund/Anders Öhman
Scenografi: Lina Serning
Grafisk formgivning: crashboombang.se.

Efter NorénRedux finns det en sen föreställning av Sista Refrängen. Man kan boka enstaka biljetter till föreställningarna, men man kan även boka en kombibiljett för att se båda.

Information
Visa på karta
  • Period
  • 6 okt (fredag) Nästa tillfälle
Hemsida
Biljetter
Pris
Ordinarie 295 kr/pensionärer och studenter 180 kr
Facebook-event