Nu öppnar Urban Delis populära takpark

Den 9 april är det vårpremiär för Takpark by Urban Deli på Sveavägen. Då öppnar både Takpark och baren inomhus för alla som vill njuta av vädret på stora ytor med milsvid utsikt.

Även i år kommer Takpark by Urban Deli att fortsätta med en rad rutiner från i fjol för att undvika trängsel bland gästerna. Bland annat kommer både beställningar och betalningar att ske digitalt via mobilen och all servering kommer sedan att ske vid bordet. Totalt kommer det att finnas 50 platser i takbaren.

– Detta blir andra säsongen med corona och vi har lärt oss mycket om hur vi ska kunna möta våra gästers efterfrågan om att öppna vår fantastiska bar på Takpark och samtidigt vara ansvarsfulla och följa myndigheternas krav, säger Karin Nordheden, restaurangchef på Urban Deli Sveavägen.

Utbudet av mat är parkinspirerat med sallader, wraps och smörgåsar fram till Valborg. Då öppnar Takpark upp fler barer utomhus på taket och utbudet utökas då med varma picknickkorgar och bowls. Från och med Valborg, och över sommaren, kommer dj:s och liveuppträdanden att äga rum.

Takpark är öppet varje dag mellan klockan 11.30–20.30 för lunch, eftermiddagshäng och AW.