Nu återvänder Gröna Lunds nattklubb Night Rider

Nattklubben Night Rider återvänder till Gröna Lund även i sommar. Under sex kvällar i augusti förvandlas Stockholms största nöjespark till en unik nattklubbsmiljö. Nytt för i år är efterfesten Playground, som öppnar vid midnatt.

Upplev en pulserande kväll som väcker alla sinnen. Alla åkattraktioner, spel och barer på Gröna Lund utrustas med extra ljusshower, ljud och dj:s som skapar en rejäl feststämning under augustis sommarkvällar. Night Rider arrangeras exklusivt för de som köpt biljett, och varje tillfälle rymmer 1500 personer. Under dessa kvällar utökas serveringstillståndet och åldersgränsen sätts till 23 år, mellan klockan 22 och midnatt.

Under nattklubbskvällarna får man som gäst vara med om en nattklubbsmiljö där man kan njuta av fria åk i nio av parkens mest populära åkattraktioner, som kvällen till ära utrustas med dj:s och maxade ljuseffekter, allt för att skapa en förhöjd upplevelse som får sensommarnatten att pulsera.


Pressbild

Nytt för i år är också efterfesten Playground, som kommer att hålla till inomhus och öppna först när utomhuskonceptet stänger vid midnatt.

– Night Rider är en helt unik klubbupplevelse för nöjesutbudet i Stockholm, en idé som föddes ur en kris under pandemin men som blev verklighet tack vare våra fantastiska medarbetares engagemang och kreativitet. Tillsammans med våra partners skapade vi det som till en början kändes omöjligt. Med NIGHT RIDER fortsätter vi att utveckla upplevelsen och når helt nya målgrupper. Jag är väldigt stolt över vad vi skapat så här långt och den positiva responsen har varit enorm vilket gör det extra kul att vi kör Night rider i år igen med extra allt, säger Magnus Widell, VD på Gröna Lund, i ett pressmeddelande.

Huvudpartner i år är Spendrups, som tillsammans med Gröna Lund utvecklar nya upplevelser i parken gällande allt från mat och dryck till åkattraktioner och spel, som i detta fall Night Rider.

– Världspremiären av Night Rider sommaren 2021 blev en succé. På lite längre tid än en månad lyckades vi gå från en idé till att faktiskt skapa ett utsålt nattklubbskoncept - trots en pandemi. Nu är det nytt år och nya förutsättningar vilket vi laddar för ordentligt. Night Rider 2022 kommer ha mer neon, mer rök och mer dans. Mer av allt helt enkelt. Det blir ett perfekt tillfälle att ta vara på sommarens sista dagar med vännerna, säger Björn Mannervik, marknadschef partnervarumärken på Spendrups.