Nu kan du sjunga karaoke i en rullande husvagn

Teambuildingkonceptet PopYourTeam har tagit sin idé vidare och lanserar nu en rullande karaokefest i en husvagn.

PopYourTeam lanserade i våras sitt koncept, där du tillsammans med vänner och kollegor kan skapa er helt egen låt som ni spelar in i en professionell musikstudio. Låten lanseras sedan på Spotify för alla att ta del av. Nu tar musikföretaget sin idé vidare till nästa nivå och lanserar ett helt nytt karaokekoncept. I en husvagn har man byggt upp en karaokestudio som är fullt utrustad med sångbås, scen och lounge.

– Man glömmer snabbt bort att man är i en husvagn, det känns som att vara i VIP-båset på en nattklubb, berättar Chris Widinghoff, musikproducent och en av grundarna till PopYourTeam.

På det här viset behöver man inte lämna hemmet, utan karaokestudion kommer till festen. Husvagnen har plats för upp till tio personer som välkomnas med en röda mattan-fotografering innan de beger sig in i karaokens värld. Under kvällen får gruppen vägledning och pepp av en konferencier som tar festen till nya höjder.

– Det här är en aktivitet som passar för alla åldrar, från tonåringar till sextioplussare, vänner och kollegor, berättar Chris.

För tillfället är konceptet tillgängligt i hela Storstockholm, samt i Uppsala, men förhoppningen är att kunna bredda verksamheten inom kort.