Nu öppnar Panza på Elite Palace Hotel

Den 4 oktober får Elite Palace Hotel en ny restaurang när Panza slår upp sina dörrar i hjärtat av Vasastan. Efter månader av förväntan är man redo att välkomna gäster för lunch, middag och aperitivo.

Det finns en ny italienare i stan. På Sankt Eriksgatan kommer restaurangen Panza att erbjuda genuina smakupplevelser från Italien, med rätter som är skapade för att tillfredsställa foodies och alla som älskar det italienska köket.

Filip Svensson är arkitekten bakom Panzas unika design:
– Panza är en modern trattoria som med lekfulla inslag i färg och detaljer flörtar med italiensk postmodernism. Gästen rör sig mellan en öppen del med kontakt till gatan, passerar en informell bar till ett intimt vinrum och vidare till en inre matsal med båssittning och kontakt med det öppna köket, säger han i ett pressmeddelande.

Genuin italiensk mat står i fokus på Panza i Vasastan. Foto: Panza/Elite Palace Hotel

Andreas Bergman, restaurangchef på Panza, och tidigare driftansvarig på Spritmuseum, beskriver den passion och kreativitet som ligger bakom menyn:
– Det är en stor ära att få leda köket på Panza och erbjuda våra gäster en autentisk smakresa genom Italien. Vår meny är utformad med kärlek och respekt för de italienska råvarorna och traditionerna, men vi har även lagt till vår egen moderna twist. Vi ser fram emot att servera allt från klassiska favoriter som Risotto ai Funghi till nyskapande rätter som Filetto di manzo ”Panza” för att överraska och glädja våra gäster.

Elite Palace Hotel erbjuder också barnpassning på Palace Playground, ett fantasifullt lekrum där barn kan leka i en kreativ miljö under övervakning av erfarna barnpassare, samtidigt som de vuxna äter på Panza.