Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Spritmuseum Restaurang

3,8
6 recensioner
Spritmuseum Restaurang

Spritmuseum på Djurgården är inte bara känt som dryckernas museum, det är även omtyckt för sin prisbelönta restaurang. Köksmästaren Petter Nilson har bland annat drivit La Gazzetta i Paris och här jobbar han med säsongsanpassade rätter och utvalda producenter.

Se även Spritmuseum

Användarbilder på Spritmuseum Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Spritmuseum Restaurang av Caroline L.
  • Bild från Spritmuseum Restaurang av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019

Okej restaurang stenkast från Vasamuseet och Gröna Lund. Uteservering på kajen på sommaren.

7 sep 2019

Jag besökte stället en varm sommarmånad och tyckte att uteserveringen hade oslagbar location i stort sett PÅ vattnet. Underbar utsikt, enkelt, helt okej mat och spännande dryckesmeny (även om valde en gin drink från pop-up baren som var på plats dagen vi v... Visa hela »

1 mar 2016

Spritmuseums restaurang har en väldigt nordisk och rustik känsla. Stora fönster vetter ut mot vattnet och det är luftigt mellan borden och hög takhöjd. Menyn består av tre förrätter, tre huvudrätter och tre efterrätter, som jag tror ändras... Visa hela »

13 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Fräsch enkel mat, och massa goda snapps!

23 mar 2018

Ett unikt museum, som erbjuder en insikt i en unik svensk historia. Mycket engagerande presenterat, därtill kombinerat med en fantastisk konsthall och som lite oväntad bonus, en av Sveriges bästa restauranger. Väl värt flera, regelbundna besök.

19 mar 2018

Grym mat, överraskande och intressanta kombinationer!