Foto: Petter Bäcklund/Pressbild Foto: Petter Bäcklund/Pressbild

Nu öppnar Smedens Mathall i Solna

Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup
Emmi Anderberg

Den 9 maj öppnar Smedens Mathall med sina fyra restaurangkoncept som influerats av världens streetfood. På den nya matdestinationen kan man äta allt från amerikansk-siciliansk pizza till ramen, bao buns och po' boy i en industriell lokal.

I Solna Business Park öppnar nu Smedens Mathall upp med fyra restaurangkoncept. Italiensk-amerikanska Fugazi serverar pasta, pizza slices och grab'n go-vänliga italienska subs. Way Cup är ett café med hållbarhet i fokus där man kan äta sallader, smörgåsar och smoothies och en hel del vegetariskt. Wurst Case Scenario serverar po' boys och premium hot dogs, medan Han Bao - Hon Bao erbjuder asiatisk gatumat.

Foto: Petter Bäcklund/Pressbild

– Med Smedens Mathall vill vi fylla en lucka i restaurangutbudet för både företag och privatpersoner i Solna och Sundbyberg. Genom ett brett utbud av högkvalitativ mat och dryck till bra pris i en härlig lokal skapar vi en eventarena likväl en matdestination för hela Stockholm. Vi vill vara en plats där allt är möjligt, från frukost, luncher och middagar till dj:s och livemusik, fester och företagsarrangemang, säger Michael Bühring, VD på Nordrest.

Smedens Mathall ligger i en industrilokal som är 900 kvadratmeter stor och som rymmer 270 sittande gäster.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.