Nu öppnar Smedens Mathall i Solna

Den 9 maj öppnar Smedens Mathall med sina fyra restaurangkoncept som influerats av världens streetfood. På den nya matdestinationen kan man äta allt från amerikansk-siciliansk pizza till ramen, bao buns och po' boy i en industriell lokal.

I Solna Business Park öppnar nu Smedens Mathall upp med fyra restaurangkoncept. Italiensk-amerikanska Fugazi serverar pasta, pizza slices och grab'n go-vänliga italienska subs. Way Cup är ett café med hållbarhet i fokus där man kan äta sallader, smörgåsar och smoothies och en hel del vegetariskt. Wurst Case Scenario serverar po' boys och premium hot dogs, medan Han Bao - Hon Bao erbjuder asiatisk gatumat.

Foto: Petter Bäcklund/Pressbild

– Med Smedens Mathall vill vi fylla en lucka i restaurangutbudet för både företag och privatpersoner i Solna och Sundbyberg. Genom ett brett utbud av högkvalitativ mat och dryck till bra pris i en härlig lokal skapar vi en eventarena likväl en matdestination för hela Stockholm. Vi vill vara en plats där allt är möjligt, från frukost, luncher och middagar till dj:s och livemusik, fester och företagsarrangemang, säger Michael Bühring, VD på Nordrest.

Smedens Mathall ligger i en industrilokal som är 900 kvadratmeter stor och som rymmer 270 sittande gäster.