Nu är det sparrisveckor på Pressklubben och Duvel Café

Nu är det sparrisveckor på Pressklubben och Duvel Café

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Nu är våren och säsongen för den vita sparrisen kommen. Det firar man på Pressklubben och Duvel Café genom att under fem veckor erbjuda sparris tillagad och serverad på en rad olika sätt. Den vita sparrisen som serveras är färsk och kommer från OGA-Bruchsaal, kooperativet i Schweitzingen, i södra Tyskland. Sparrisen kräver hög värme och kan inte odlas på svenska breddgrader. I gengäld har den en smak som är svår att överträffa.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.