Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pressklubben

5,0 • 1 recension
Pressklubben

Pressklubben är inte bara ett stammishak bland journalister utan även ett mecka för ölfanatiker. Bortsett från över 750 belgiska ölsorter erbjuds en meny som följer säsongen med nya smaker. Inspirationen kommer från de europeiska ölländernas matkulturer - här möts belgiskt, tyskt, brittiskt och svenska klassiker.

Med sitt lite oväntade läge nära Norra Bantorget är Pressklubben en välkänd doldis. Hit kommer en blandad publik av skribenter, politiker, affärsmän och entusiastiska ölälskare. Det stora utbudet av belgisk öl samsas med klassiska maträtter från Europas alla ölkulturer - inte sällan spetsade med just öl. Men här hittar man även viner från den gamla världen.

I köket läggs stort fokus på råvarorna, som anpassas efter säsong. Pressklubben har bland annat blivit känt för vårens sparrisfestival, men hit kommer du minst lika mycket för de omtalade musslorna och för andra svenska och europeiska klassiker. Stora sällskap kan beställa in en hel teater- och gruppmeny med två eller tre rätter.

Pressklubben har även flera konferenslokaler som exempelvis går att boka för presskonferenser, mindre intervjuer och styrelsemiddagar i restaurangens chambre separée.

Se även Duvel Café