Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pressklubben

3,8
5 betyg
Redigera Pressklubben

Pressklubben är inte bara ett stammishak bland journalister utan även ett mecka för ölfanatiker. Bortsett från över 750 belgiska ölsorter erbjuds en meny som följer säsongen med nya smaker. Inspirationen kommer från de europeiska ölländernas matkulturer - här möts belgiskt, tyskt, brittiskt och svenska klassiker.

Med sitt lite oväntade läge nära Norra Bantorget är Pressklubben en välkänd doldis. Hit kommer en blandad publik av skribenter, politiker, affärsmän och entusiastiska ölälskare. Det stora utbudet av belgisk öl samsas med klassiska maträtter från Europas alla ölkulturer - inte sällan spetsade med just öl. Men här hittar man även viner från den gamla världen.

I köket läggs stort fokus på råvarorna, som anpassas efter säsong. Pressklubben har bland annat blivit känt för vårens sparrisfestival, men hit kommer du minst lika mycket för de omtalade musslorna och för andra svenska och europeiska klassiker. Stora sällskap kan beställa in en hel teater- och gruppmeny med två eller tre rätter.

Pressklubben har även flera konferenslokaler som exempelvis går att boka för presskonferenser, mindre intervjuer och styrelsemiddagar i restaurangens chambre separée.

Se även Duvel Café

Se även Duvel Café

Användarbilder på Pressklubben Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pressklubben av Ida B.
  • Bild från Pressklubben av Linn W.
  • Bild från Pressklubben av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 nov 2017

Grymt trevligt ställe med förmodligen Stockholms största ölutbud. Slink in på en aw eller en helkväll, bra ovavsett.

19 sep 2018

Väldigt god Dagens! Generös portion, fisk med en god sås, potatismos och fänkål. Stimmig härlig stämning, enkelt och klassiskt manér.

28 feb 2019

Stort ölsortiment. Rekommenderas att ta med tärningar och helt enkelt slå om vilken ölflaska man ska satsa på i den stora ölkylen. Vinst varje gång!

10 jul 2018

Gillar du öl har du hittat rätt. Bra (bästa?) utbud av öl och det bjuds även på en härlig atmosfär med mycket folk!

Inte testat maten. 3/5 tills maten är testad.

5 jun 2015

Bra ställe om man gillar ölen mer. Smutt!

Listad i: Måste gå på!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.