Nu öppnar Hotel Frantz i en historisk byggnad

Den 1 oktober öppnar Stockholms senaste tillskott bland intima boutiquehotell, Hotel Frantz. Det familjeägda hotellet öppnar på Peter Myndes Backe vid Slussen i en historisk byggnad från 1600-talet.

Familjen Pettersson från Vadstena har drivit hotell i över 30 år och öppnar nu sitt första hotell i Stockholm med Ellen Pettersson i spetsen. Hotel Frantz blir ett intimt boutiquehotell i ett av Stockholms äldsta hus från 1600-talet på Peter Myndes Backe. Efter en lång renovering, där man fokuserat på att bevara gamla originaldetaljer, öppnar nu hotellet med visionen att erbjuda prestigelös lyx och småstadscharm med skräddarsydda lösningar.

– Vi har samlat all vår gemensamma erfarenhet från att driva egna hotell och hämtat inspiration från hotell som vi själva besökt världen över för att skapa Hotel Frantz. Det ska upplevas äkta rakt igenom, bort från allt konceptuellt tänk, där vi som bara erbjuder 48 rum verkligen kan anpassa upplevelsen utifrån varje gästs önskemål, säger Ellen Pettersson, hotellchef på Hotel Frantz.

Det kommer även finnas en hotellrestaurang med plats för upp till 80 gäster och en mindre hotellbar med intim hemma hos-känsla. Missa inte frukosten som varje dag serverar gräddtårta som stående koncept.